• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Aftensmad

    Koteletter i fad

    Af Louise | 2 Comments | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

    Den lækreste opskrift på koteletter i fad med bacon, grøntsager og bedste flødesauce med masser af smag af paprika og tomat

    Sus til opskrift Print opskrift
    koteletter i fad - opskrift på koteletter i fad
    Jump to:
    • Nemme koteletter i fad
    • Tilbehør til koteletter i fad
    • Koteletter i fad uden fløde
    • Ofte stillede spørgsmål
    • Koteletter i fad

    Nemme koteletter i fad

    Har du også det der fad i skabet. "Pulivutten", måske. Det ovnfaste fad aka. lasagnefadet, som uanset hvor meget du skrubber aldrig bliver funklende rent.

    Well.

    Det er der ingen bekymring og bøvl med i dag. For nok er er det koteletter i fad ligesom mormors klassiske opskrift, men vi gør det anderledes! For i stedet for fad, så bruger vi en pande, så det bliver endnu nemmere at lave en omgang:

    Koteletter i fad med bacon, champignoner, peberfrugt og flødesauce.

    #nemt

    Så frem med panden. Den ekstra store, helst. Skru op for den ræ'tig gode playliste på Spotify.

    BONUS: Få mine gratis, professionelle skabeloner til din madplan! Klik her og få skabelonerne nu

    Og overvej lige et hurtig viskestykke i halsudskæringen på din trøje. Altså hvis, du også er typen, som heller ikke helt magter et forklæde.

    Eller ved, hvor det er..

    Det er bare det, nok er koteletter i fad .. pande nemt, men de 10 minutters svitsen, stegning og røring, mens du skråler med på The Weekends "Blinding Lights" kan kræve en storvask på tøjsiden. Just sayin'.

    koteletter i fad - opskrift på koteletter i fad

    Tilbehør til koteletter i fad

    Jeg er vild med den omgang. En klassiker, som er et efterårsmust. For ikke at sige resten af året med. Jojo, koteletter i sig selv, kan være liiidt en.. - lad os bare være ærlige her; kedelig sag.

    Men saucet ind i paprika, bacon og champignoner og serveret med heftig kartoffelmos, frisk pasta eller ris. Og så lige en hurtig omgang grøn salat, bare for at sige, at den var der, så er der bare serveret.

    Du kan også lave koteletter i fad med kartofler. Skær dem i skiver eller tern og tilsæt til panden, så bliver det endnu nemmere.

    Koteletter i fad uden fløde

    Kan opskriften her laves uden fløde? Jeps, men du vil gå glip af en del af smagen. Laver du retten uden fløde, så tilsæt gerne mere timian og måske et nip chili, så der er endnu mere kraft på tomatsaucen.

    koteletter i fad - opskrift på koteletter i fad

    Ofte stillede spørgsmål

    Kan du bruge fuldfed piskefløde og lave en luksus koteletter i fad?

    Ja da! Du pøser bare på - og inviterer mig forbi :) Du kan også bruge halv madlavningsfløde og halv piskefløde.

    Kan jeg bruge flere grøntsager?

    agtens - retten kan snildt trække endnu mere af det sunde. Og hey, et fif - er du vild med peberfrugt, som har bid, så tilsæt dem først til panden i de sidste 5 minutter i ovnen.

    Kan jeg lave koteletter i fad uden champignoner?

    Du kæmper lidt med de champignoner? Got ya. Hiv dem bare ud - retten er også god helt enkel.

    Hvorfor skal der æbleeddike i?

    Smag i saucen! Nogle hakkede tomater, tomatpure og paprika er til den søde side og sammen med fløden, så er det ret lækkert med et spark af det syrlige. Har du tværtimod fået fat i en omgang ikke topmodne tomater på dåse - du ved, syrlige, så tilsæt eventuelt 1 tsk sukker.

    Skal baconen være tern eller skiver?

    Det vælger du - og er du ude i en klump, som du selv skærer af, så bliver det ekstra godt!

    Kan koteletter i fad fryses?

    Jeps, det kan du sagtens.

    Flere nemme opskrifter på koteletter i fad

    • Skaftkoteletter med rodfrugter og tranebær
    koteletter i fad - opskrift på koteletter i fad

    Koteletter i fad

    Koteletter i fad
    Glem fadet - her er det alt-i-en-pande koteletter med bacon, champignoner, peberfrugt og flødesauce.
    Print Email Pin
    Antal: 4 personer
    Følg med på Instagram+175.000 følger Louiogbearnaisen på Instagram
    Undgå, at din skærm går i sort, når du bruger opskriften.

    Ingredienser

    • 150 g bacon
    • 1 løg
    • 250 g champignoner
    • 1 rød peberfrugt
    • 2 spsk olie
    • 4 svinekoteletter
    • 1 spsk paprika
    • 1 tsk timian
    • 1 spsk tomatpure
    • 1 dåse hakkede tomater
    • 2,5 dl vand
    • 2,5 dl madlavningsfløde 18%, 9% kan også bruges
    • 2 spsk æbleeddike eller rødvinseddike, valgfri
    • Salt/peber
    Opskriften fortsætter efter annoncen
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Steg bacon sprød på en stor pande (som kan gå i ovnen) og kom det herefter på et stykke køkkenrulle. Lad 3 spsk stegefedt blive i panden.
    • Hak løg og skær champignoner i skiver eller kvarte. Snit peberfrugten i grove strimler
    • Svits løg, champignon og peberfrugt på panden i baconfedtet i ca. 3 minutter, til champignonerne smider væsken.
    • Tag grøntsagerne af panden og læg dem til side på en tallerken.
    • Kom 2 spsk olie på panden og brun koteletterne godt på begge sider.
    • Tilsæt paprika, timian, tomatpure, hakkede tomater og vand. Kog det hele op og tilsæt madlavningsfløde, eddike, salt og peber.
    • Kom løg, champignoner, peberfrugt og bacon tilbage i panden og fordel både i saucen og ovenpå koteletterne.
    • Kom panden i ovnen ved 200 grader i ca. 20-25 minutter afhængig af tykkelse på koteletterne.
    • Server straks med ris, kartoffelmos eller pasta.

    Noter

    Har du ikke en pande, som kan gå i ovnen, så brug et fad, som i en klassisk koteletter i fad.
    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)
    koteletter i fad - opskrift på koteletter i fad

    Mere sulten?

    • Galette med squash og parmesan
    • thai kødboller - kødboller i rød karry og kokosmælk
      Kødboller i rød karry og kokosmælk
    • Italienske kødboller med soltørrede tomater og parmesansauce
      Toscanske kødboller
    • Butterdejstaerte-med-kartoffel-og-ost
      Butterdejstærte med kartofler og ost

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. Helene

      november 02, 2020 at 12:36 pm

      Kan den også laves uden tomat?

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        november 10, 2020 at 3:34 pm

        Hej Helene

        Ja, det kan du godt, men jeg vil mene, at det ikke bliver helt det samme.

        Smagen af tomat er ikke gennemtrængende, da der er så mange andre ting i, der giver ekstra smag.

        God fornøjelse!

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2025 Louiogbearnaisen