Lige nu er det ikke meget varm mad, som bliver spist herhjemme. Jeg ved faktisk ikke helt hvorfor, men jeg har for første gang i mit liv fået et crush på rugbrød! Okay, måske mest på topping til rugbrød..
Så de sidste par dage har den stået alle udgaver af topping. Æggemadder med avocado, hummus med sprød skinke, hjemmelavet tun-, ægge- og hønsesalat, samt kartoffel med pesto og laks. Ja, når bare toppen er lækker, så kan selv den tørreste rugbrød blive god (:
De forskellige salater kommer på bloggen henover weekenden. Så først æggesalaten, som er hurtig og god. I stedet for, at lave den på kun mayo eller fed cremefraiche (som ellers smager fantastisk), så bruger jeg i hverdagen ofte nogle af de fedtfattige produkter, og tilsætter i stedet most avocado, for at få den fede smag.
[yellowbox]BONUS: Kom opskriften på din madplan - hent gratis den ultimative madplan, som frisker ethvert køleskab op [/yellowbox]
Min fredag skal gå med en hel del statistiklæsning og lige en forelæsning, før jeg kan kalde fredagen for weekend. Men så står den også på kaffe, kage og kat (:
Ingredienser
- 3 kogte æg
- 1 avocado
- 2 spsk god mayo
- 4-5 spsk skyr/kvark
- 1 tsk karry
- 1 spsk citronsaft
- Salt/peber
Sådan gør du
- . Rør mayo, skyr, karry, citronsaft, salt og peber sammen. Smag til.
- Mos avocadoen og bland den i dressingen.
- Hak æggene groft og bland dem ligeledes i.
- Smag til.
Anne
Super lækker idé med avocado!
Hvor længe mon den kan holde sig i køleskabet ?
Kunne være lækkert lige at kunne hive den frem til madpakken i løbet af ugen :)
Loui&bearnaisen
Den kan sagtens holde sig nogle dage - men farven vil nok ændre sig pga. af avocadoen. Herhjemme er har den aldrig fået lov, at stå længe, så lig et præcis antal kan jeg ikke sige ;)