"Da jeg var hjemme for et par uger siden, blev der grillet i stor stil. Normalt plejer det at være bananer, der kommer på eftervarmen. Men nu har jeg fået en ny favorit. Nektariner er perfekte som afslutning på grillmaden. Den syrlige smag, blandet med en let sødlig smag af marcipan og fed smag af mandler er perfekt. Og så det nemt og let.
Isen i fryseren var desværre på mystisk vis forsvundet - så det blev til en ispind skåret over på halv. Derfor den aflange chokoladestang på billedet."
Ingredienser
- 2 store halvmodne nektariner
- 4 spsk revet marcipan
- 2 spsk hakkede mandler/mandelflager
- Is/cremefraiche/flødeskum
Opskriften fortsætter efter annoncen
Sådan gør du
- Halver frugterne og fjern stenen - det er ikke nemt. Grill nektariner med midten nedad indtil de har fået farve og striber. Fyld revet marcipan og mandler i midten og kom nektariner tilbage på grillen med den anden side nedad. Kom låget på grillen og lad dem grille videre i ca. 20 min, eller indtil marcipanen er blevet sprød og gylden og frugten er blød.
- Server straks med is eller flødeskum eller cremefraiche.
Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)
Skriv en kommentar