• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Kager og cookies » Skærekager og bradepandekager

    Chokoladekage uden mel

    Af Louise | Leave a Comment | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

    Uimodståelig chokoladekage uden mel

    Da jeg for nogle uger siden fyldte år, skulle det klart foregå med en syndig sag af en chokoladekage uden mel. Så min forkærlighed for mørk chokolade og flødeskum stjal pladsen for lagkagen i år. Chokoladekagen her er en traditionel chokoladekage uden mel, men med mandel istedet.  Chokoladen er udskiftet med en mørkere variant for mere bitterhed til den søde kage.

    [yellowbox]BONUS: Den ultimative kageguide, så du får en perfekt kage - hver gang  Klik her og hent den gratis kageguide [/yellowbox]

    Chokoladekagen uden mel nem og helt fantastisk. Den kan laves flere dage i forvejen og bliver kun bedre i køleskabet. Skær den evt. igennem i midten og smør halvdelen af chokoladeskummet mellem de 2 lag. Så bliver det ikke meget bedre at have fødselsdag.

    Chokoladekage uden mel

    Chokoladekage uden mel
    Print Email Pin
    Tilb. tid45 minutter minutter
    Samlet tid45 minutter minutter
    Følg med på Instagram+175.000 følger Louiogbearnaisen på Instagram
    Undgå, at din skærm går i sort, når du bruger opskriften.

    Ingredienser

    • 125 g smør
    • 200 g mørk chokolade 70%
    • 8 æg, deles i hvider og blommer
    • 1 nip salt
    • 200 g sukker
    • 100 g mandelmel

    Top

    • 150 g mørk chokolade 55%
    • 3 dl piskefløde
    Opskriften fortsætter efter annoncen
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Smelt smør og chokolade sammen i en lille gryde.
    • Lad det afkøle.
    • Kom sukker og æggeblommer i en skål og pisk med en håndmixer til det er hvidt og skummende. Vend det smeltede smør/chokolade i æggemassen. Tilsæt herefter mandelmel.
    • Pisk æggehviderne stive sammen med salt.
    • Bland halvdelen af æggehviderne i chokoladeblandingen og slå det let sammen. Vend herefter forsigtig den anden halvdel af æggehviderne i.
    • Kom dejen i en smurt springform (ca. 24 cm) og bag den ca. 45 min ved 160 grader varmluft.
    • Kagen afkøles i formen. Den vil falde sammen under afkøleningen, da der ingen mel er i.
    • Når kagen er afkølet tages den forsigtig ud af formen og kommes indpakket i køleskabet til næste dag.

    Top

    • Kom piskefløde og chokolade i en gryde og smelt ved svag varme.
    • Sørg for at røre godt rundt, så al chokoladen bliver smeltet.
    • Kom flødeblandingen i en beholder og lad den afkøle sammen med kagen til næste dag.

    Servering

    • Inden servering piskes chokoladefløden til skum og sprøjtes ud i toppe på kagen. Pynt med revet chokolade og server med hindbær.
    • (Kagen opbevares i køleskabet og er allerbedst efter nogle dage i køleskabet, så den når at sætte sig.)

    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)

    Mere sulten?

    • Mandelkage
      Mandelkage med lemon curd
    • Citron brownies
    • Spiselige grankogler med Coco pops
    • Halloweenkage-med-spindelvaev-nem-kage-til-halloween
      Halloweenkage med spindelvæv

    Reader Interactions

    Skriv en kommentar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2025 Louiogbearnaisen