• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Brød og boller

    Mini pizza

    Af Louise | 5 Comments

    Mini pizza er et hit til madpakken og de små pizzaer er både luftige og sprøde. Opskrift på de mini pizzaer med pepperoni eller skinke og ost - du vælger.

    Sus til opskrift Print opskrift
    Mini pizza

    I weekenden går turen mod Tyskland i tog. Til overlevelsespakken er der derfor blevet bagt til den store guldmedalje og en af de lækre sager til madpakken er mini pizza.

    Vi kunne også kalde dem en lille focaccia med skinke og ost eller pepperoni, men mini pizza lyder bare lidt hyggeligere.

    Fyld på mini pizza

    Jeg var ude i to slags topping til mine mini pizzaer - både en udgave med skinke og ost og en udgave med pepperoni og ost, da de skulle passe til børn.

    Men de kan toppes med så mange ting fx. pesto og skinke eller bare tomatsauce og ost, hvis det skal være helt klassisk.

    KLIK HER OG FÅ MIN GRATIS MADPLAN NU →

    Sund mini pizza

    For lidt ekstra sund og mæthed, så tilsatte jeg også groft mel til pizzadejen. Her brugte jeg en hvid hvede, som er helt genial at bage med, da den holder de små pizzaer bløde og luftige, men giver ekstra mæthed.

    Du kan også skære ned på olivenolie, hvis du vil lave dejen mere fedtfattig - her kan du bruge blot 3 spsk olie i stedet.

    Hurtige mini pizzaer

    Er du lidt i tidsnød eller orker bare ikke at lave en dej, så kan du også lave mini pizza med en færdiglavet dej fra supermarkedet eller en pizzadej fra frost.

    Bruger du en udrullet dej, så skær den ud i cirkler (eller bare firkanter) og kom fyld på. Her skal pizzaerne ikke hæve, men bare i ovnen bed 225 grader i ca. 10 minutter.

    Tjek også de her ud: Pizzapakker

    KLIK HER OG FÅ MIN GRATIS MADPLAN NU →

    Sådan laver du små pizzaer

    Forbered dejen efter opskriften til mini pizza herunder- det er vigtigt, at den ikke bliver for tør, så pas på med ikke at tilsætte for meget mel.

    Del herefter dejen i mindre stykker og tryk dem flade - de må gerne være lidt rusikke.

    Kom tomatsauce på toppen. Jeg brugte blot en købe sauce, men du kan sagtens lave den egen tomatsauce og komme på.

    Fordel herefter fyldet på toppen og drys med revet ost. Du kan også bruge en ost med mere smag, hvis du er vild med det. Og kan børnene lide oregano, så drys også med det på toppen.

    Mini pizza

    Bag dine minipizzaer ved høj varme i ovnen. Det er det, som gør de bliver lækre luftige og bløde indeni og sprøde udenpå.

    Mini pizza

    Lad dem afkøle på en bagerist og så kan du fint fryses mini pizza ned, så det er nemt at tage nogle op til madpakken.

    Se hele opskriften herunder:

    🍴 Opskrift

    Focaccier

    Mini pizza

    Små, lækre mini pizzaer med skinke og ost eller pepperoni og ost, som er perfekt til madpakken.
    Print opskrift Pin opskrift
    Forb. tid15 minutter minutter
    Tilb. tid15 minutter minutter
    Hævetid3 timer timer 30 minutter minutter
    Samlet tid4 timer timer
    Antal: 15 stk

    Ingredienser

    • 6,5 dl lunken vand
    • 1 dl olivenolie
    • 20 g gær
    • 150 g groft mel, fx. fuldkornshvedemel eller hvid hvede, kan erstattes af alm. hvedemel
    • 1 spsk groft salt
    • 700-800 g italiensk hvedemel
    • 1 dl durummel til udrulning

    Fyld

    • 1 dl tomatsauce
    • 100 g skinkestrimler
    • 100 g pepperoni
    • 150 g revet mozerella
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Vand og olivenolie blandes i en stor skål. Gæren tilsættes og røres ud.
    • Tilsæt først det grove mel og dernæst saltet. Hvedemelet tilsættes lidt efter lidt, mens dejen æltes til den er smidig.
    • Dæk skålen til og lad dejen hæve tildækket i 3 timer.
    • Tag dejen ud af skålen og del i 15 stykker, som formes til boller.
    • Tryk bollerne flade og læg dem på bageplade med bagepapir.
    • Tomatsaucen kommes på og herefter skinke/pepperoni og revet ost.
    • Dæk brødene til og lad dem efterhæve i 30 min.
    • Kom dem i ovnen og bag dem ved 225 grader (alm. ovn) i 15-20 min.

    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)

    Mere sulten?

    • Pestosnegle - opskrift pizzasnegle med pesto
      Pestosnegle
    • Pirogger - opskrift på empanadas
      Pirogger/empanadas
    • pizzaboller
      Pizzabrød med pepperoni og ost
    • Pizzatwistere
      Pizza Twister

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. Maria

      november 24, 2017 at 10:06 pm

      Lyder lækkert! Når du skriver 'god tomatsovs', hvad er så det?☺

      Svar
      • Loui

        november 29, 2017 at 12:31 pm

        Hej Maria,

        Tak for dit spørgsmål til opskriften.

        En god tomatsovs er én med et højt indhold af tomat - altså mere tomat end vand og sukker, som tomatsovs ofte kan bestå af :-)

        Sig endelig til hvis du har flere spørgsmål.

        Hav en dejlig dag.

    2. Nadja

      november 04, 2012 at 8:24 pm

      Hej Louise,
      Tak for svaret! Det vil jeg prøve. Det altid lækkert med ny inspiration til bagværket!
      God aften!

      Svar
    3. Nadja

      oktober 28, 2012 at 6:31 pm

      Hej Louise, super blog!
      Jeg tænker om det er væsentligt om det er italiensk hvedemel eller alm hvedemel? :-)

      Svar
      • Loui

        november 03, 2012 at 11:53 am

        Hej Nadja

        Beklager mit meget sene svar.
        Men jo, det er der. Italiensk hvedemel også kaldet TIPO 00 giver en anden struktur til brødet, da det er "stærkere".
        Men du kan godt bruge alm. hvedemel, bare husk det skal have et højt proteinindhold.

        God weekend :)

        Mange hilsner

        Louise

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2023 Louiogbearnaisen