"Hytteost er et produkt jeg faktisk aldrig har brugt, men jeg nu har fået øjnene op for. Tærten her er en rigtig foråsudgave, der er let men samtidig mættende med det varierede fyld. Hytteosten er genial i tærter og giver en lækker cremet konsistens og frisk smag, der har den der ostesmag, som går rigtig godt i spænd med tærter."
Ingredienser
Bund
- 125 g hvedemel
- 100 g durummel
- 25 g havregryn
- 60 g olie
- 60 g yoghurt
- 1 tsk salt
- 1 dl vand
- Bland alle ingredienserne sammen og kom dejen i køleskabet i min. 30 min. Smør et tærtefad grundigt og rul eller tryk dejen ud heri. Bunden stikkes med en gaffel og forbages ca. 20 min ved 200 grader.
Fyld
- 2 håndfulde babyspinatblade
- 100 g skinkestrimler
- 150 g hytteost
- 50 g revet ost
- 3 æg
- 2 dl mælk
- Salt
- Peber
Opskriften fortsætter efter annoncen
Sådan gør du
- Bland alle ingredienserne sammen og kom dejen i køleskabet i min. 30 min. Smør et tærtefad grundigt og rul eller tryk dejen ud heri. Bunden stikkes med en gaffel og forbages ca. 20 min ved 200 grader.
- Bland alle de våde ingredienser sammen og vend spinat og skinke i til sidst. Kom fyldet på den forbagte bund og fordel det jævn. Tærten bages ca. 30 min ved 200 grader til den er fast.
Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)
Newyorkerbyheart
Mums, elsker madtærter :-)Mange hilsnerBirthe