• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Aftensmad

    Æggekage med kartofler og spinat

    Af Louise | 2 Comments

    Æggekage er hurtigt at lave og kan nemt varieres. Her har jeg lavet en æggekage med kartofler og spinat, for mere mæthed - find opskrift herunder

    Sus til opskrift Print opskrift

     

    Jeg har før givet et indblik i min forkærlighed for restemad og jeg vil bare så gerne slå et slag for de muligheder, der er i at genbruge mad.

    Selv om det her er en madblog, er det faktisk sjældent jeg bruger opskrifter i hverdagen - her er det mit køleskab/fryser som inspirerer mig. Efter en del år på SU, har jeg udvilket et efterhånden godt talent for lige at trylle rester sammen og bruge hvad der er i køkkenet.
    Som så mange kogebøger dikterer, kan man komme virkelig langt med et basislager og der kan jeg altså kun være enig. For hold nu op, hvor er jeg blevet reddet af frosne grønsager, bønner, krydderier og æg mange, mange gange.

    Æggekage med kartofler

    Og æggekage er en klar favorit, som kan varieres så meget. Her er en nem udgave af æggekage med kartofler og spinat for endnu mere mæthed. Og med lidt revet parmesanost på toppen, så er der lækker aftensmad eller frokost.

    Læs også: Klassisk æggekage

    [yellowbox]BONUS: Kom opskriften på din madplan - hent gratis den ultimative madplan, som frisker ethvert køleskab op [/yellowbox]

    🍴 Opskrift

    Grøn æggekage med stegte kartofler

    Grøn æggekage med stegte kartofler

    Print opskrift Pin opskrift
    Antal: 2 pers.

    Ingredienser

    • 8 kogte, kolde kartofler i skiver
    • 3 spsk olie
    • Salt
    • peber
    • 8 hele æg
    • 1,5 dl mælk
    • 1 spsk maizena
    • 4-6 spsk revet parmesanost
    • Peber
    • Muskat
    • 100 g frossen, hakket spinat (Tøet op og vredet fri af væde)
    • Revet parmesanost
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Kom olien på en stor pande og steg kartoflerne ved høj varme, til de er gyldne og sprøde. Krydr med salt og peber.
    • Imens piskes æg, mælk, maizena, ost, muskat, peber, og spinat sammen.
    • Kom æggemassen over de stegte kartofler. Lad massen sætte sig lidt og skru ned til jævn varme. Sørg for at æggekagen ikke brænder på i bunden!
    • Æggekagen er færdig når den er fast og gylden i bunden. Drys med friskrevet parmesanost.

    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)

    Mere sulten?

    • hasselback kartofler
      Hasselback kartofler
    • kartoffesalat med bacon og rødløg
      Kartoffelsalat med rødløg og bacon
    • asparges tærte med butterdej aspargestærte
      Aspargestærte med butterdej
    • fyldte kartofler
      Fyldte kartofler med cheddar og bacon

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. Trine

      april 19, 2012 at 10:14 pm

      Uhm, sikke en god ide til rester! Det grønne får det til at se meget mere fristende ud end en almindelig bleg æggekage :)

      Svar
      • Loui

        april 20, 2012 at 10:17 am

        Hej Trine

        Ja, en ren æggekage kan altså godt blive lidt kedelig og smagsløs.
        Så jeg er blevet ret glad for at blande æg med alt muligt og især spinat. Det går bare godt sammen.

        God weekend :)

        Mange hilsner
        Louise

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2023 Louiogbearnaisen