Opskrift på nemme, lækre påskeæg med chokolade og marcipan, som du selv nemt kan lave med børn eller give i gave. Find opskriften på marcipanæg her.
Der er påske og så skal der lidt marcipanæg til.
Jeg laver dem helt enkelt; rå marcipan og 70% god chokolade. Selvom de er syndige, er de stadig et rigtig godt alternativ til alt påskeslikket, da det er rene råvarer af god kvalitet.
Marcipanæg
- Vælg en marcipan med et højt indhold af mandler, så får du den allerbedste smag i dine påskeæg
- Vælg en god chokolade - er du ikke til mørk chokolade. så kan du sagtens bruge en lysere chokolade eller hvid chokolade
- Mere smag? Kom nougat, lakrids, rom eller måske karamel ind i dine marcipanæg.
- Opbevar dem i en lufttæt beholder.
Flere opskrifter til påske
- 5 friske kager med citron - perfekt til påske
- Cheesecake med citron
- 4 forslag til den perfekte påskemiddag (3-retters menuer)
Ingredienser
- Marcipan
- Chokolade
Opskriften fortsætter efter annoncen
Sådan gør du
- Ælt marcipanen sammen.
- Fugt dine hænder med vand, IKKE flormelis, og form marcipanen til æg.
- Den mørke chokolade smeltes og tempereres.
- Med en gaffel, vendes marcipanæggene et efter et i den smeltede chokolade.
- Lad dem dryppe lidt af og kom dem på bagepapir.
- Drys med fx. mandelmel, frysetørrede hindbær eller hvad du lyster.
- Æggene kommes på en bakke og stilles på køl til chokoladen er tør.
Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)
Lone
Hold da op hvor ser de gode ud - tager du et med nordpå eller er de spist inden ;-)
Loui
De er spist ;)