• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Kager og cookies » Sødt bagværk

    Kanelsneglekage bagt i form

    Af Louise | 5 Comments

    I fredags bagte jeg en omgang af disse buns. Hvis du, ligesom jeg, bedst kan lide den bløde midte af kanelsnegle, skal helt sikkert bage dem i en form. De bliver lækre bløde og smovsede og fyldet løber ingen steder.
    Opskriften er bare efter mit hoved og indhold i køkkenet. Det amerikanske strejf er formen, som ofte bliver brugt "over there". og selvfølgelig selve kanelsneglen, som har oprindelse derfra.

    Som fredag eftermiddag startede med kaffe, kanelsnegle og ren afslapning, sådan blev weekenden her. Efter nogle travle uger, havde jeg behov for en weekend helt uden planer og insulinpumpetanker.
    Ret skønt bare, at kunne hive stikket ud og glemme tiden bag computeren. Ja, jeg fik den jo formateret forleden, så fik lige indsigt i, hvor meget jeg har liggende af filer og programmer, som skal ind igen!!! Vældig godt, at kæresten syntes han klarer det bedst - Jeg krediterer med cinnamon buns ;)

    🍴 Opskrift

    Kanelsneglekage bagt i form

    Kanelsneglekage bagt i form

    Print opskrift Pin opskrift
    Antal: 12 styk

    Ingredienser

    • 25 g gær
    • 5 dl letmælk, lunet til fingervarmt
    • 1 æg
    • 1 spsk akaciehonning
    • ½ tsk salt
    • 2 tsk stødt kardemomme
    • 150 g blødt smør
    • 800 g hvedemel
    • 200 g blødt smør
    • 200 g sukker - gerne mørkt rørsukker
    • 3 spsk kanel
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Rør gæren ud i den lunken mælk. Tilsæt æg, honning, salt og kardemomme. Bland halvdelen af melet i dejen sammen med det bløde smør, og rør det godt sammen.
    • Tilsæt resten af melet lidt efter lidt mens du ælter dejen godt. Pas på med ikke at tilsætte for meget mel.
    • Du skal ælte dejen, mens den er klistret. Efter en æltning på ca. 5 min begynder dejen at samle sig og blive nemmere at ælte.
    • Når dejen er smidig og glat dækkes den til med et viskestykke og hæver ca. 1-11/2 time.
    • Smør, sukker og kanel røres sammen til en blød, ensartet masse. Det gøres nemmest med en håndmixer.
    • Rul dejen ud på en meldrysset bord til en rektangel. på ca. 40x50 cm. Fordel remoncen på dejen i et jævnt lag og rul den sammen til en tyk pølse. Skær stykker på ca. 5 cm og kom dem i en beklædt springform (eller anden form).
    • Lad snegle efterhæve mens ovnen varmer til 200 grader. Pensl med sammenpisket æg og bag sneglene midt i ovnen i ca. 20 min. Når de er gyldne og sprøde på toppen tages de ud og afkøler til stuetemperatur.
    • Serveres lune.

    Noter

    Sneglene kan fryses.
    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)

     

    Mere sulten?

    • Hvid brownie med påskeæg - opskrift påske
      Hvid brownie med påskeæg
    • Brownie Cookies - opskrift på store chokolade cookies
      Brownie Cookies
    • æblehorn
      Æblehorn med kanelsukker
    • nutella brownies
      Nutella brownies med 3 ingredienser

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. Anna

      juni 05, 2014 at 7:55 pm

      God opskrift med et dejligt resultat til følge. Tak for det!

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        juni 06, 2014 at 8:38 am

        Velbekom - dejlig den kunne bruges :)

    2. Nicoline Roos

      februar 26, 2014 at 11:53 am

      Glæder mig at prøve at lave dem om lidt. Synes det var lidt sjovt:
      "...og hæver ca. 1-11/2 time" Så de skal hæve mellem 1 og 11 timer eller mellem 1 og indtil den 11. feb? :-)

      Svar
    3. Kathrine Forster

      juni 24, 2012 at 3:02 pm

      Hvor ser de gode ud Loui :-) Jeg har tit lavet kanelsnegle og kan som dig også bedst lide snasket i midten, men har sjovt nok aldrig tænkt på at lave dem på denne måde ;-)
      Det bliver snart prøvet af :-)

      Svar
      • Loui

        juni 24, 2012 at 7:46 pm

        Tak, kan også kun anbefale at lave dem :) Og især i en form!

        Mange hilsner

        Louise

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2023 Louiogbearnaisen