Hvis du har fulgt med på FACEBOOK-SIDEN, ved du, atjeg bestemt ikke har sultet i bloggens ferie!
Jeg har haft skønt besøg hjemmefra den sidste uges tid, hvilket har betydet masser af ture rundt i det midtjyske og selvfølgelig mad.Ja, min familie er lige så madglade, som jeg selv. Noget der kan blive ret farligt, når vi holder ferie sammen. Men godt :)
I mandags grillede vi små makreller hos kæresten. Eller det var tanken, for regnvejret gjorde det umuligt, at få gang i engangsgrillen! Så makrellerne endte på panden og blev serveret med den her lækre kartoffelsalat (og persillesovs til drengene!)
[yellowbox]BONUS: Kom opskriften på din madplan - hent gratis den ultimative madplan, som frisker ethvert køleskab op [/yellowbox]
Den grønne kartoffelsalat er hurtig, nem og mægtig sommerlig. Jeg er vild med nigellafrø. Men hvis du ikke har samme passion for dem, så brug andet krydderi.
Grøn kartoffelsalat med rucola, pinjekerner og nigellafrø
Print opskrift Pin opskriftIngredienser
- 300 g nye kartofler
- 3 spsk olivenolie
- 2 spsk citronsaft
- 1 spsk nigellafrø
- Salt
- Peber
- 4 spsk pinjekerner
- 50 g rucola
Sådan gør du
- Kog kartoflerne møre. Imens ristes pinjekernerne gyldne på en tør pande.
- Afkøl kartoflerne lidt og skær dem i mindre stykker. Vend dem med olivenolie, citronsaft, salt, peber og nigellafrø.
- Vend de marinerede kartoflerne med rucola og pinjekerner - server straks, gerne til grillet fisk eller kød.
Her blev kartoffelsalaten serveret til grillede, små makreller.
Skriv en kommentar