Hvis du har fulgt med på FACEBOOK-SIDEN, ved du, atjeg bestemt ikke har sultet i bloggens ferie!
Jeg har haft skønt besøg hjemmefra den sidste uges tid, hvilket har betydet masser af ture rundt i det midtjyske og selvfølgelig mad.Ja, min familie er lige så madglade, som jeg selv. Noget der kan blive ret farligt, når vi holder ferie sammen. Men godt :)
I mandags grillede vi små makreller hos kæresten. Eller det var tanken, for regnvejret gjorde det umuligt, at få gang i engangsgrillen! Så makrellerne endte på panden og blev serveret med den her lækre kartoffelsalat (og persillesovs til drengene!)
[yellowbox]BONUS: Kom opskriften på din madplan - hent gratis den ultimative madplan, som frisker ethvert køleskab op [/yellowbox]
Den grønne kartoffelsalat er hurtig, nem og mægtig sommerlig. Jeg er vild med nigellafrø. Men hvis du ikke har samme passion for dem, så brug andet krydderi.
🍴 Opskrift
Grøn kartoffelsalat med rucola, pinjekerner og nigellafrø
Print opskrift Pin opskriftIngredienser
- 300 g nye kartofler
- 3 spsk olivenolie
- 2 spsk citronsaft
- 1 spsk nigellafrø
- Salt
- Peber
- 4 spsk pinjekerner
- 50 g rucola
Sådan gør du
- Kog kartoflerne møre. Imens ristes pinjekernerne gyldne på en tør pande.
- Afkøl kartoflerne lidt og skær dem i mindre stykker. Vend dem med olivenolie, citronsaft, salt, peber og nigellafrø.
- Vend de marinerede kartoflerne med rucola og pinjekerner - server straks, gerne til grillet fisk eller kød.
Her blev kartoffelsalaten serveret til grillede, små makreller.
Skriv en kommentar