• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Aftensmad

    Grove naanbrød fyldt med spicy laks, tzatziki og rucola

    Af Louise | Leave a Comment | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

    Siden jeg lavede disse naanbrød, har jeg masser af ideer med dem. Udgaven her er endnu et måltidfra sidste uge med besøg. Og igen en billedkvalitet, som virkelig kunne være noget bedre!! Men jeg er vist en smule trættende for mine medmennesker, når jeg skal springe rundt og lege fotograf 20 minutter - inden nogen får lov at spise ;)

    Men ellers er det en nem opskrift, som bare smager mægtig godt. Også til frokost dagen efter.

    [yellowbox]BONUS: Kom opskriften på din madplan - hent gratis den ultimative madplan, som frisker ethvert køleskab op [/yellowbox]

    Efter nogle uger med arbejde, familiebesøg, oplevelsesture  og koncert holder jeg heeeelt fri. Det er nemlig ret hårdt at holde ferie :) Der bliver drukket litervis af kaffe, spist kirsebær og læst bøger til den helt store guldmedalje.

    TIP

    Naanbrødene kan sagtens laves dagen før. Udelad  at pensle med det klaret smør og nigellafrøene. Dæk dem godt til. Lige inden servering kan de lunes i ovnen, pensles med klaret smør og drysses med nigellafrø. Eller endnu bedre lige lunes på panden i lidt klaret smør.

    Tzatziki kan dele vandene og ikke alle er vilde med hvidløg. Drop det og kom grov sennep i istedet. Eller lav en krydderurte variant.

    Rucola kan erstattes med andre former for grønne blade.

    Laks kan erstattes af kylling- eller oksekødsstrimler, som vendes i samme chilikrydderi.

     

    Grove naanbrød fyldt med spicy laks, tzatziki og rucola

    Grove naanbrød fyldt med spicy laks, tzatziki og rucola
    Print Email Pin
    Forb. tid5 minutter minutter
    Tilb. tid10 minutter minutter
    Antal: 4 personer
    Følg med på Instagram+175.000 følger Louiogbearnaisen på Instagram
    Undgå, at din skærm går i sort, når du bruger opskriften.

    Ingredienser

    Spicy laks

    • 450 g laks uden skind
    • 3 spsk olie
    • 3 spsk chiliflager
    • ½ tsk cayennepeber
    • 3 spsk citronsaft
    • Salt/peber

    Tzatziki med agurk og græsk yoghurt

    • 3 dl græsk yoghurt 2 eller 10%
    • 1 agurk
    • 2 fed hvidløg
    • ½ citron, saft
    • Salt/peber

    Servering

    • 8 naanbrød
    • 3 dl rucola
    Opskriften fortsætter efter annoncen
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    Spicy laks

    • Skær laksen i 1 cm skiver på langs. Vend dem med olie, chiliflager, cayennepeber, salt, peber og 1 spsk citronsaft.
    • Varm en pande op ved høj varme. Når den er meget varm kommes laksestrimlerne på.
    • Steg dem 1-2 min ved høj varme. Den høje varme giver dem en lækker stegeskorpe. Men pas på med de ikke bliver for tørre, det går hurtigt.
    • Tag dem af panden og pres resten af citronsaften ud over.

    Tzatziki med agurk og græsk yoghurt

    • Vask agurken godt. Riv den groft på et rivejern. Den revne agurk presses mellem hænderne, så al saften knuges ud. Du kan evt. bruge et klæde til dette.
    • Græsk yoghurt røres op med finthakket hvidløg, citronsaft, salt og peber. Smag den til. Hvis du er i tvivl om hvidløggets styrke, så start med halvdelen. Smagen forstærkes, når tzatzikien trækker i køleskabet! Der kan altid tilsættes mere lige inden servering.
    • Kom den den revne agurk i dressingen og vend det hele godt sammen. Kom tzatzikien i køleskabet og lad den trække min. 2 timer inden servering.

    Servering

    • Kom et klat tzatziki og håndfuld rucola på et lunt naanbrød.
    • Fordel laksestykker herpå. Dryp med citronsaft.
    • Klap brødet sammen og spis :)

    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)

     

    Mere sulten?

    • Galette med squash og parmesan
    • thai kødboller - kødboller i rød karry og kokosmælk
      Kødboller i rød karry og kokosmælk
    • Italienske kødboller med soltørrede tomater og parmesansauce
      Toscanske kødboller
    • Butterdejstaerte-med-kartoffel-og-ost
      Butterdejstærte med kartofler og ost

    Reader Interactions

    Skriv en kommentar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2025 Louiogbearnaisen