• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Aftensmad

    Bagt hokkaido græskar - lækkert tilbehør

    Af Louise | 3 Comments

    Jeg er ikke helt nået til supperne endnu, selvom efteråret er kommet. Det var ellers planen med dette græskar, at få lovet en ordenligt grydefuld suppe til fryseren.

    Men istedet blev hokkaido'et brugt i grove stykker. Bagt græskar er mægtig lækkert og nemt. Det kræver lidt god krydring, for ikke at blive vammelt, men ellers er det bare at komme det i ovnen og nyde duften.

    [yellowbox]BONUS: Kom opskriften på din madplan - hent gratis den ultimative madplan, som frisker ethvert køleskab op [/yellowbox]

    Min tirsdag er studiefri, virkelig en rar opfindelse! Der ligger en hel bunke pensum og venter, så det kræver vist en omgang varm kakao og nybagt bolle, at komme igennem det...

    🍴 Opskrift

    Bagt hokkaido græskar - lækkert tilbehør

    Print opskrift Pin opskrift
    Antal: 2 pers

    Ingredienser

    • 1 hokkaido græskar
    • 1 rødløg
    • 2 gulerødder
    • 5-6 spsk olivenolie
    • 3 spsk æbleeddike
    • 1 tsk honning
    • 1 tsk chiliflager
    • Salt
    • Peber
    • 4 kviste frisk timian
    • 0,5 dl græskarkerner
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Del græskarret og skrab kernerne ud. Skær skrællen af og del græskarret i grove stykker.
    • Skræl løget og skær det i grove stykker - ligeledes ved gulerødderne. Kom alle grøntsagerne i et ovnfast fad.
    • Fordel olivenolie. æbleeddike. honning. chili, salt og peber udover grøntsagerne. Nip lidt af bladene af timiankvistene og kom dem i fadet, sammen med resten af kvisten. Drys med græskarkerner og vend det hele godt sammen.
    • Kom fadet i ovnen ved 200 grader. Bag grøntsagerne i ca. 30-40 minutter - de skal være møre, men have bid.
    • Krydr med lidt groft salt, olivenolie og lidt peber.
    • Server som tilbehør til kød eller bare med spejlæg.

    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)

    Mere sulten?

    • hasselback kartofler
      Hasselback kartofler
    • kartoffesalat med bacon og rødløg
      Kartoffelsalat med rødløg og bacon
    • asparges tærte med butterdej aspargestærte
      Aspargestærte med butterdej
    • fyldte kartofler
      Fyldte kartofler med cheddar og bacon

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. Maja

      oktober 10, 2014 at 9:49 am

      Super lækker opskrift - TAK! :)

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        oktober 11, 2014 at 10:31 am

        Velbekom :)

    2. Elsebeth

      september 26, 2012 at 4:48 pm

      Når jeg kan finde billige hokaido-græskar, slår jeg til. Fjerner kun skrællen de steder, hvor den er grim, deler dem i halve og renser dem for kerner og "vat". Når de er bagt i ovnen, blender jeg dem, og putter puréen i fryseposer. Det er hurtigt at lave en suppe, og puréen tager ikke meget plads op i fryseren. Desuden er der flere anvendelsesmuligheder med puréen og kun én med suppen.
      Efterårshilsner fra Elsebeth

      Svar

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2023 Louiogbearnaisen