• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Snacks og appetizer

    Rugbrødssnacks

    Af Louise | 2 Comments

    Det var faktisk slet ikke meningen, at lave de her såkaldte cookies (i mangel på bedre navn). I stedet skulle mit tørre rugbrød være blevet brugt til en omgang rugbrøds-mysli med brun farin. Men da jeg vist har lidt for meget snarlig juleferie i tankerne, kom jeg på refleks vand i mysliblandingen!
    Rugbrød, vand og farin bliver ikke tørt i ovnen -men bliver en stor sammenhængene masse.  En masse, som dufter dejligt og hurtigt endte som snack - i stedet for tiltænkt top på yoghurten.

    Så denne gang blev min fejl i køkkenet, heldigvis ikke straffet med ødelagte knive (;


    🍴 Opskrift

    Rugbrødssnacks

    Rugbrødssnacks

    Print opskrift Pin opskrift

    Ingredienser

    • 300 g tørt rugbrød
    • 30 g sesamfrø
    • 50 g grovvalsede havregryn
    • 100 g brun farin
    • 2 tsk vaniljesukker
    • 1,5 dl vand
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Riv rugbrødet på et rivejern og kom det i en skål.
    • Tilsæt sesamfrø, havregryn, farin og vaniljesukker. Bland det hele sammen.
    • Tilsæt vandet lidt af gangen, mens der røres. Massen skal være som tyk grød.
    • Fordel fyldet i en lille bradepande med bagepapir og kom den i ovnen.
    • Bages ved 180 grader i ca. 45-55 minutter. Rør jævnligt under bagningen.
    • Når "massen" er bagt sammen og blevet lidt sprød tages det ud.
    • Lad det afkøle helt og bræk dernæst "massen" ud i grove flager.
    • Opbevares i lufttæt beholder.

    Noter

    Smelt mørk 70% chokolade og pynt flagerne med det. Gøres nemmest ved, at flagerne er bredt ud på et stykke bagepapir. Dyp en ske i den smeltede chokolade og "drys" chokoladen udover flagerne. Lad chokoladen størkne helt, inden flagerne kommes i en beholder.
    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)


    Mere sulten?

    • ostestænger - pizzaruller
      Ostestænger
    • Pirogger - opskrift på empanadas
      Pirogger/empanadas
    • Taco muffins . opskrift på taco skaller med fyld
      Taco muffins
    • fyldte kartofler
      Fyldte kartofler med cheddar og bacon

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. Lise Ipsen

      december 07, 2013 at 2:24 pm

      Jeg er vildt imponeret

      jeg skulle bare bruge en opskrift på kanelsnegle

      men din hjemmeside er en a de bedste jeg har fundet ....

      imponerende .. den vil jeg henvise til flere gange.

      Tak for hjælpen.
      mvh, og god jul

      lise ipsen

      Svar
      • Loui

        december 07, 2013 at 4:45 pm

        Hej Lise

        Tusinde tak - det er jeg rigtig glad for du synes :) Håber kanelsneglene blev gode :)

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2023 Louiogbearnaisen