Hønsesalat er bare altid genialt og jeg laver stort set altid den traditionelle. Meeen da jeg faldt over denne opskrift på bloggen Skinnytaste, så måtte den afprøves.
Kanel kan lyde lidt alternativt, men det smager overraskende godt sammen med pistacienødderne, den syrlige dressing og skarpe løg.
Jeg ristede lidt rugbrød med olivenolie og groft salt i ovnen og brugte dem, som "chips". Sådan en frokost kan man hurtig blive forfalden til (:
[yellowbox]BONUS: Kom opskriften på din madplan - hent gratis den ultimative madplan, som frisker ethvert køleskab op [/yellowbox]
Og weekenden har da også budt på nem mad. Lørdagens solskin resulterede nemlig i masser af energi til forsømte projekter. Så med malerspand og massevis af plastik er weekenden blevet brugt på, at male genbrugsmøbler. Og med begrænset plads og vinter udenfor, så endte køkkenet, som arbejdsplads...
Men jeg er endelig nået til ende og efter en del timers "pletfjerning" på både skabslåger og i hår (!!), ja så er lejligheden igen beboelig og køkkenet råber på mad - varm mad! (;
Ingredienser
- 2 stegte, kolde kyllingebryster
- 1 dl græsk yoghurt 0, 2 %
- 2 spsk citronsaft
- 2 finthakkede forårsløg
- 3 spsk hakket persille
- 4 spsk hakkede pistacienødder, usaltede
- ½ tsk kanel
- Salt/peber
Sådan gør du
- Del/riv kyllingebrysterne i mindre stykker.
- Bland græsk yoghurt, citronsaft, forårsløg, persille, nødder, kanel, salt og peber sammen i en skål. Smag til.
- Bland kyllingestykkerne i og lad salaten trække min 30 minutter.
- Smag salaten til og drys med lidt hakkede pistacienødder inden servering
- Server med ristet rugbrød.
Noter
Skriv en kommentar