Kan I se det, kan I se det? Jep, der er et helt friskskudt billed på bloggen idag (: Jeg har dog ikke udøvet mirakler med leveringstider af kamera! Det var istedet et hverdagsmirakel af de bedste, som skete igår.
Jeg havde lidt opgivet blogging indtil jeg fik fingre i det nye kamera. En blog uden billeder er bare ikke helt så tiltalende - i hvert fald ikke for mig. Og mens jeg var ved at indefinde mig med den triste tanke, så tikkede der en besked ind. "Vil du ikke låne mit kamera?". Bare sådan helt ud i det blå, kom den fra sødeste Tove! Ork, jeg blev glad og faktisk også lidt rørt. Det er bare ikke hver dag, man lige får sådanne søde tanker/tjenester.
[yellowbox]BONUS: Den ultimative kageguide, så du får en perfekt kage - hver gang Klik her og hent den gratis kageguide [/yellowbox]
Med lånt kamera. Som er klistret fast til mig og pakket ind i puder. Ja, jeg bliver nok end anelse knipsende de næste mange dage, for jeg kan slet ikke få fingrene væk.
Der er heldigvis masser af mad på programmet i weekenden, så motiverne kommer ikke til at mangle. Bette bror runder de 16 år og det skal fejres! Først skal han dog lige hentes hjem fra efterskole og det tjans har jeg da fået imorgen. Øøøjjj, jeg glæder mig til at få nysgerrigheden styret og få set det hele (:
Tilbage til kagen på billedet, som jo egentlig var det, det hele skulle handle om. Klassisk chokoladekage eller som den er kendt herhjemme "last minut cake"! Du har lovet at medbringe kage og kommer i tanke om det kl 22 om aftenen? eller du får spontant kaffebesøg? måske du bare trænger til selvforkælelse på en søndag? Kagen her er så nem og hurtigt, at den klare det hele. Med garanti.
Min undskyldning? Det var den med hukommelse og et piv tomt køleskab - kun med æg, smør og mælk. Kakaokagen reddede mig igen.
Ingredienser
- 250 g hvedemel
- 300 g sukker
- 6 spsk kakao
- 1 tsk bagepulver
- 1 tsk natron
- ¼ tsk salt
- Evt. 1 tsk espressopulver (valgfrit)
- 2 æg
- 150 g smeltet smør
- 2,5 dl kærnemælk eller alm. mælk
Sådan gør du
- Bland alle tørre ingredienser sammen i en skål.
- Tilsæt de våde ingrdiesner og pisk det hele sammen.
- Kom dejen i en bageform (smurt eller med bagepapir)
- Bag kagen ved 175 grader i ca, 25-30 minutter.
- Afkøl på en bagerist.
- Pynt med glasur.
Noter
Jeg brugte en 30x30 cm form og fik en høj kage.
Amina Pajevic
God kage🥰super lækker kakao kage😘mine børn elsker dem helt vildt meget😅🍰
Louiogbearnaisen
Dejligt at høre Amina :-)
Tak for din kommentar!
Kristina
Uhmmmm, den var god :-)
frk. Smed/ Sine
Ej hvor lækkert at du har fået lov til at låne et kamera!
Det er rigtigt at man skal bruge 1 tsk natron og 1 tsk bagepulver?
Tror ikke jeg er stødt på det før i nogle opskrifter.
Smilte bredt da jeg så at du har opgivet målene på det fad du brugte ;-)
Kagen ser i hvertfald lækker ud, og skal helt sikkert prøves. Tror faktisk at jeg har alle ingredienserne derhjemme.