Fredagskagen, som jeg let og elegant sprang over, helt uden advarsel, har nu sneget sig ind som en mandagskage. Hvide sandstrande, palmer, sol, turkist vand - jeg har proppet det hele i en Bounty-cocktail af en kage. Og på sådan en snevåd mandag, så kan vi vist alle bruge en bid af sydhavsøerne!
Jeg kan helt sikkert, efter have brugt det meste af formiddagen på Aarhus sjappede veje - møder med a-kasse, jobcenter, bank. Tal lige om en mandag af de ekstra sjove..
Well, jeg sluttede heldigvis januar af på en af de bedre måder. Nemlig med dimission, fredagsøller og godt selskab efterfulgt af en weekend, som forsvandt i alt hvad jeg lige gad og lystede. Så at februar starter en smule bidsk, det tager jeg pænt med (næsten uden brok..). I selskab med kaffe og bountykage. Og kedelige blanketter i hundredvis.
Nogle vil måske mene, der er lige i overkanten, at stikke en halv bar ned i hver muffin. De kan udelades, det allerede dobbelt op på kokossmag.
Men er du til gengæld af dem, som ikke helt kan få nok af det hvide stads, så findes der ret mange kokos-toppings på nettet.
Okay, vi kan også kalde det en frosting. Same, same..
[yellowbox]BONUS: Den ultimative kageguide, så du får en perfekt kage - hver gang Klik her og hent den gratis kageguide [/yellowbox]
Den hæver også fint niveauet for den manglende æstetik. Jeps. de smager edder godt, men pæne - ej, der kunne de nok godt have brugt en tyl og den der frosting.
Men nu hvor jeg allerede var i gang med at springe let og elegant over ting, også valgte at gøre her - jeg er hverken fan af tyl eller smør-cremen ;)
Ingredienser
Cupcakes
- 2 æg, L
- 150 g sukker
- 250 g hvedemel
- ½ tsk salt
- 1,5 tsk bagepulver
- 100 g smør
- 1 dl kokosmælk
- 100 g mørk chokolade
- 75 g kokosmel
- 3 spsk kakao
- 6 små bountybarer
Sådan gør du
- Pisk æg og sukker hvidt og tykt.
- Bland mel, salt og bagepulver sammen. Sigt det i og vend det i dejen.
- Smelt smør og chokolade.
- Hæld det i dejen sammen med kokosmælk og rør det sammen.
- Tilsæt kokosmel og kakao og rør det i dejen.
- Fordel dejen i 12 muffinsforme.
- Del barerne i halve og kom et stykke i hver cupcake.
- Bag dem ved 175 grader i ca. 12-14 minutter.
- Lad dem køle af på en bagerist.
Thit
Hej Louise!
Har du overvejet at prøve med den mørke bounty? (i rødt papir :-))
Loui&bearnaisen
Hej Thit
What! Det er gået min næse forbi, vidste slet ikke man kunne få en helt mørk udgave - den ville jo være perfekt, tak for tippet :)
Anne-Marie
Ærligt, hvorfor ikke bare gnuffe baren istedet for det besvær med at pakke det ind i kage? Så kan man også spise flere...
Kh.
Anne-Marie