• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Aftensmad

    Nudel-burger med asiatisk bøf og spicy tomatchutney

    Af Louise | 2 Comments

    nudel burger - burger opskrift - ramen

    Her midt på ugen trænger vi vist til en burger, gør vi ikke? Måske har du allerede taget oksekød op af fryseren til milllionbøf eller lasagne. Men hey, burgerbollerne mangler jo. Fortvivl ej, for glem bare alt om tørre burgerboller, her i 2015 er det nudler, som skal bruges til alt. Også burger.

    Jeps, den er god nok. Kan du ikke lide nudler, så klarer du den nok ikke rigtig her i år. Beklager, men de fancy spaghetti'er har overtaget middagsbordene, streetfood-vognene og restauranter. Takeaway, to-go og kantiner. Lejrbålene. Überalles! De slynger sig rundt.

    nudel burger - burger opskrift - ramen

    Jeg var allerede på i sidste uge med nudelsuppe i glas og så de 1-2 gange om ugen, hvor jeg spiser wok. Hmm..måske jeg burde smide wok på bloggen snart, det er alligevel en del jeg får kørt ind.

    Men nu nudel burger. Skørt. Og herligt. Jeg er vild med trenden, som udfordrer både kedelig burgerbolle og traditionel kødsovs. Det er jo egentlig en fast form for det. Hakket oksekød og spaghetti lavet til burger. Men så er lasagne jo også snyd. Jeg vælger bare at konkludere at oksekød og pasta er bedste venner. Også her.

    nudel burger - burger opskrift - ramen

    Burgeren her er nogenlunde nem. Selvfølgelig ikke helt i samme liga, som at smide en burgerbolle på risteren. Det kræver lige lidt tålmod med nudlerne, men ellers går det hurtigt og smager fuldstændig formidabelt.

    [yellowbox]BONUS: Kom opskriften på din madplan - hent gratis den ultimative madplan, som frisker ethvert køleskab op [/yellowbox]

    Jeg er vild med den nøddeagtige smag, som stegte nudler får. Det er præcis ligesom retten "pasta på panden", kender i den? Total yndlings herhjemme.

    nudel burger - burger opskrift - ramen

    Well, lav den her bandit. 20 minutter så er der mad på en onsdag. Slet ikke dårligt, hva?
    Kan du ikke lige gennemskue fremgangsmåden med nudlerne, så forslår jeg en tur forbi den altid behjælpelige Youtube. Der er step-by-step videoer af Ramen Burger i alle versioner. Og ja, det gode amerikanske folk har selvfølgelig allerede produceret en ramen-burger-form. Og indkøbt den. Sådan en skal man jo have...

    🍴 Opskrift

    Nudel burger med krydret bøf og tomatchutney

    Print opskrift Pin opskrift
    Antal: 2 pers.

    Ingredienser

    Nudler

    • ½ pose nudler
    • 1 sammenpisket æg

    Bøf

    • 300 g hakket oksekød
    • ½ tsk friskkværnet peber
    • ½ tsk soyasauce
    • ½ tsk hvidløgspulver
    • ¼ tsk chili
    • ½ tsk hoisin sauce
    • ½ tsk stødt ingefær

    Fyld

    • Grøn salat
    • Forårsløg, finthakket
    • Ost
    • Spejlæg
    • Tomatchutney med chili
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    Nudler

    • Kog nudlerne efter anvisning på pakken.
    • Lad den dryppe et par minutter i en si.
    • Bland de kogte nudler med ægget.
    • For ramekiner eller andre små, runde forme med madfilm - lad det hænge lidt ud over kanten.
    • Fordel nudlerne heri og tryk dem godt sammen. Pak madfilmen omkring.
    • Sæt en konserves dåse eller andet tung ovenpå, for at sætte nudlerne i pres.
    • Lad dem hvile 15 minutter i køleskabet.
    • Tag dem ud og vip forsigtigt dem ud af formen.
    • Pak dem ud af madfilmen.
    • Kom olie på en pande, læg forsigtig nudelkagerne på panden og steg dem på begge sider ved jævn varme. De skal være gyldne.

    Bøf

    • Bland det hakkede oksekød med de øvrige ingredienser.
    • Del farsen i to og form til bøffer.
    • Kom dem på en pande med lidt olie og steg til de er gennemstegte eller hvad du foretrækker.
    • Lad dem hvile 2-3 minutter før de lægges sammen med burgeren.

    Burger

    • Saml burgeren med det ønskede fyld og server straks.

    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)

     

    tomat chutney opskriftOpskrift på tomatchutney'en kommer en af de nærmeste dage. Alternativ kan den købes i de fleste større supermarkeder eller udskiftes med en salsa - gerne sådan lidt asiatisk inspireret.

    Mere sulten?

    • hasselback kartofler
      Hasselback kartofler
    • kartoffesalat med bacon og rødløg
      Kartoffelsalat med rødløg og bacon
    • asparges tærte med butterdej aspargestærte
      Aspargestærte med butterdej
    • fyldte kartofler
      Fyldte kartofler med cheddar og bacon

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. Simone

      marts 12, 2015 at 9:47 pm

      Hold nu op det ser lækkert ud! Og vildt flotte billeder!

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        marts 14, 2015 at 1:56 pm

        Tusinde tak, Simone :)

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2023 Louiogbearnaisen