One pot pasta - kom alt i en gryde og på kort tid har du en lækker pastaret.
Få opskriften på en vegetarisk One Pot Pasta med grøntsager her.
Jeg har mange laster, men en som jeg vist aldrig slipper af med er min forkærlighed for pasta og allerhelst den friske slags med ekstra saftig krumme. Så da Phillips ville smide deres nye Pasta Maker i nakken på mig, for nogle uger siden, var det ret svært at ikke at modtage med ekstra åbne arme (og klar mave). Frisk pasta på 15 minutter - og allerbedst uden ømme arm-muller og strid udrulning med kagerulle. Arhmen, ja tak!
Well, der er lige blevet kørt et par kilo pasta ind den sidste tid, maskinen skulle jo ligesom testes igennem; Tynde, tykke, penne, plader. Helt neutrale, grove, i strålende farver og med smage af alt hvad køleskabet byder på. Jeps, når man kan, så skal den have fuld gas med alverdens former, farver og smage ;)
Jeg kommer dog ikke uden om, at den helt neutrale udgave på halv durum, halv hvede og med æg er min ultimative favorit pasta. Den dur. Og Phillips klarer snildt sådan en portion. Både i 300 g og 600 g.
Okay, jeg tror de 300 g er ment til 2 personer, meeeen lige optimistisk nok når man gerne bare spiser det vendt med pesto eller en god tomatsauce.
Og det er da lige præcis den stil jeg kører - pasta som hovedelement :)
Naah, men i den her opskrift har jeg flottet mig og inkluderet grøntsager i ikke-blendet form. Vi taler den famøse og ultra populære One-Pot-Pasta, hvor alt bare ryger i en gryde og koges. Nemt i en travl hverdag og til trætte rester - jeg er kæmpe fan!
Phillips slår på at pastamakeren klarer frisk pasta på 15 minutter og det gør den skam!
I med ingredienserne, vente, vente og så skal der bare koges løs. Hurtig hverdagsmad, hurtig gæstemad en spontan fredagaften, hvor du lige hiver blære-overskuds-kortet op ;)
Well, det giver jo så bedst mening, hvis den ret med pastaen, så er ligeså hurtig som pastatrylleriet.
Præcis! One-Pot-Pasta.
Alle ingredienserne i, inklusiv den hjemmelavede pasta, vente, vente og så skal der bare spises løs. Vi taler godt og vel 20 minutter. Lige tids nok til at åbne for den kolde hvidvin og få vennerne smidt omkring spisebordet til en rar aften med hjemmelavet pasta :)
I kan så trække lod om opvasken, for eneste minus for den dovne (altså undertegnede her) er opvask af banditten. Der er mange dele, som lige kræver lidt udkratning..
Ingredienser
- 300 g frisk hjemmelavet durum/hvede pasta
- 1 lille løg i tynde skiver/både
- 1 fed hvidløg, finthakket
- ½ broccoli, delt i små buketter
- ½ bundt grønne asparges i små stykker
- 750 ml grøntsagsbouillon
- Salt/peber
- 3 spsk olivenolie
- 1 dl frosne ærter
- 3-4 spsk flødeost
- Citronsaft
- 2 spsk friskrevet parmesan
- Frisk basilikum, eller persille
Sådan gør du
- Kom pasta, løg, hvidløg, broccoli, asparges, bouillon, salt, peber og olivenolie i en gryde.
- Kog det op ved høj varme og når det koger, rør så med en madpincet hele tiden.
- Lad det koge ca. 4 minutter, mens der røres, og tilsæt så ærter. flødeost og citronsaft. Kog det videre i ca. 1 minut, mens der hele tiden røres.
- Tag gryden af varmen, rør frisk parmesan og krydderurter i og server straks.
Psst...er du lidt mere tålmodig og fingernem end jeg præsterer, så har Nadia fra Food Fanatic og Louisa Lorang smækket et par videoer sammen med seje pasta-projekter, se en af videoerne her. Ja, jeg venter bare på en invitation :D
// Indlægget er sponsoreret af Phillips
Sara
Vildt flotte fotos :)
Anna
looks super delicious!! yumm
https://aspoonfulofnature.wordpress.com/
Mie
Elsker også pasta og det ser bare så godt ud! Forresten vil bare sige at dine sponsorede indlæg altid er dejligt oprigtige og gennemarbejdede, du gør det virkelig godt som blogger :)
Anna
Ej, hvor ser det lækkert ud - det skal prøves :) og hvor er det et sejt billed, som en film.
Mie
Det ser simpelthen så lækkert ud! Og smagte endnu bedre, og på en træt dag, var det jo en hel sejr at kunne stille det på bordet :D