• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Aftensmad

    One Pot Pasta / Frisk pasta med forårsgrøntsager

    Af Louise | 5 Comments | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

    One pot pasta - kom alt i en gryde og på kort tid har du en lækker pastaret.

    Få opskriften på en vegetarisk One Pot Pasta med grøntsager her.

    one pot pasta

     

    Jeg har mange laster, men en som jeg vist aldrig slipper af med er min forkærlighed for pasta og allerhelst den friske slags med ekstra saftig krumme.  Så da Phillips ville smide deres nye Pasta Maker i nakken på mig, for nogle uger siden, var det ret svært at ikke at modtage med ekstra åbne arme (og klar mave). Frisk pasta på 15 minutter - og allerbedst uden ømme arm-muller og strid udrulning med kagerulle. Arhmen, ja tak!

    Well, der er lige blevet kørt et par kilo pasta ind den sidste tid, maskinen skulle jo ligesom testes igennem; Tynde, tykke, penne, plader. Helt neutrale, grove, i strålende farver og med smage af alt hvad køleskabet byder på. Jeps, når man kan, så skal den have fuld gas med alverdens former, farver og smage ;)

    Jeg kommer dog ikke uden om, at den helt neutrale udgave på halv durum, halv hvede og med æg er min ultimative favorit pasta. Den dur. Og Phillips klarer snildt sådan en portion. Både i 300 g og 600 g.
    Okay, jeg tror de 300 g er ment til 2 personer, meeeen lige optimistisk nok når man gerne bare spiser det vendt med pesto eller en god tomatsauce.
    Og det er da lige præcis den stil jeg kører - pasta som hovedelement :)

    Phillips pastamaker - louiogbearnaisen - pastaopskrift - one pot pasta (1)

    Naah, men i den her opskrift har jeg flottet mig og inkluderet grøntsager i ikke-blendet form. Vi taler den famøse og ultra populære One-Pot-Pasta, hvor alt bare ryger i en gryde og koges. Nemt i en travl hverdag og til trætte rester - jeg er kæmpe fan!

    Phillips slår på at pastamakeren klarer frisk pasta på 15 minutter og det gør den skam!
    I med ingredienserne, vente, vente og så skal der bare koges løs. Hurtig hverdagsmad, hurtig gæstemad en spontan fredagaften, hvor du lige hiver blære-overskuds-kortet op ;)
    Well, det giver jo så bedst mening, hvis den ret med pastaen, så er ligeså hurtig som pastatrylleriet.

    Præcis! One-Pot-Pasta.

    Alle ingredienserne i, inklusiv den hjemmelavede pasta, vente, vente og så skal der bare spises løs. Vi taler godt og vel 20 minutter. Lige tids nok til at åbne for den kolde hvidvin og få vennerne smidt omkring spisebordet til en rar aften med hjemmelavet pasta :)

    I kan så trække lod om opvasken, for eneste minus for den dovne (altså undertegnede her) er opvask af banditten. Der er mange dele, som lige kræver lidt udkratning..

     

    one pot pasta

    One Pot Pasta / Frisk pasta med forårsgrøntsager

    Print Email Pin
    Tilb. tid7 minutter minutter
    Samlet tid7 minutter minutter
    Antal: 2 pers.
    Undgå, at din skærm går i sort, når du bruger opskriften.

    Ingredienser

    • 300 g frisk hjemmelavet durum/hvede pasta
    • 1 lille løg i tynde skiver/både
    • 1 fed hvidløg, finthakket
    • ½ broccoli, delt i små buketter
    • ½ bundt grønne asparges i små stykker
    • 750 ml grøntsagsbouillon
    • Salt/peber
    • 3 spsk olivenolie
    • 1 dl frosne ærter
    • 3-4 spsk flødeost
    • Citronsaft
    • 2 spsk friskrevet parmesan
    • Frisk basilikum, eller persille
    Opskriften fortsætter efter annoncen
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Kom pasta, løg, hvidløg, broccoli, asparges, bouillon, salt, peber og olivenolie i en gryde.
    • Kog det op ved høj varme og når det koger, rør så med en madpincet hele tiden.
    • Lad det koge ca. 4 minutter, mens der røres, og tilsæt så ærter. flødeost og citronsaft. Kog det videre i ca. 1 minut, mens der hele tiden røres.
    • Tag gryden af varmen, rør frisk parmesan og krydderurter i og server straks.

    Min kogebog er på hylderne!Klik her og se min kogebog med nemme alt-i-en aftensmad (med minimal opvask) til travle hverdage og weekender.

    Psst...er du lidt mere tålmodig og fingernem end jeg præsterer, så har Nadia fra Food Fanatic og Louisa Lorang smækket et par videoer sammen med seje pasta-projekter, se en af videoerne her. Ja, jeg venter bare på en invitation :D

    // Indlægget er sponsoreret af Phillips

     

    Mere sulten?

    • Pastafad med kødboller (alt-i-en)
    • Shepherds pie
    • Galette med squash og parmesan
    • thai kødboller - kødboller i rød karry og kokosmælk
      Kødboller i rød karry og kokosmælk

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. Sara

      maj 07, 2015 at 8:18 pm

      Vildt flotte fotos :)

      Svar
    2. Anna

      maj 04, 2015 at 12:55 pm

      looks super delicious!! yumm

      https://aspoonfulofnature.wordpress.com/

      Svar
    3. Mie

      maj 03, 2015 at 9:54 pm

      Elsker også pasta og det ser bare så godt ud! Forresten vil bare sige at dine sponsorede indlæg altid er dejligt oprigtige og gennemarbejdede, du gør det virkelig godt som blogger :)

      Svar
    4. Anna

      maj 03, 2015 at 9:51 pm

      Ej, hvor ser det lækkert ud - det skal prøves :) og hvor er det et sejt billed, som en film.

      Svar
    5. Mie

      maj 03, 2015 at 3:34 pm

      Det ser simpelthen så lækkert ud! Og smagte endnu bedre, og på en træt dag, var det jo en hel sejr at kunne stille det på bordet :D

      Svar

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    MIN KOGEBOG ER HER!

    Nem aftensmad (med minimal opvask) til travle hverdage og hektiske weekender.

    Se kogebogen her >>

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kurser
    • Kogebog

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik
    • Købs-og handelsbetingelser

    Copyright © 2025 Louiogbearnaisen