• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Brød og boller » Madbrød

    Fladbrød med blomkålssalat og tzatziki

    Af Louise | Leave a Comment | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

    Fladbrød med blomkålssalat og tzatziki1Det virker lidt malplaceret med den planlagte fredagsgodte i det 30 graders sommervejr i dag. Primært fordi den indeholder godt og vel 300 g smør og vil løbe hen af bordet under bagningen. Den venter vi med til næste uge. Så i stedet foreslår jeg, at I finder nærmeste supermarked og køber ind til iskaffe. Hvis du da kan komme frem for menneskemængden.
    Her i Aarhus kniber det, det er Northside-weekenden og byen er på den anden ende. Mildst talt. Men det er nu meget hyggeligt med festivalmennesker, godt humør og gummistøvler. Skal du afsted?

    Selv springer jeg let og elegant over. En tur på Nibe for 10 år siden var mere end fint. Okay, jeg har hørt de skulle have ret god mad på Northside, så det kunne godt friste. Kan man bare komme for maden?

    Well, jeg har en date med manden og nogle dinosaurer i aften! Jep, det kaldes kompromis. Popcorn (mange!) til mig, forsinket fødselsdagsfejring til manden med længeventet premiere.
    Det betyder nem aftensmad, da eftermiddagen er fyldt op med kaffeaftaler og arbejde. Haps, til pitabrød :)

    De pitabrød som jeg bagte forleden er ikke kun til fyld, de er nemlig også så tilpas smidige at de fungerer perfekt som fladbrød. Samme koncept, og den snedige vil helst sikkert sige at fyldet jo bare kunne være kastet i brødet. Men jeg syntes nu det er meget rart, at variere lidt med udtrykket. Og sådan en hapser med fladbrød, den står højt på min liste af mad-hits.

    [yellowbox]BONUS: Kom opskriften på din madplan - hent gratis den ultimative madplan, som frisker ethvert køleskab op [/yellowbox]

    Well, alene hjemme på matriklen. Det betyder ofte vegetarisk, masser af hvidløg og nåhr ja ja...digitale apparater med til bords. Okay, så sofaen, hvis vi skal være ærlige her. Og fladbrød med fyld er den perfekte spise i de blødere gemakker. En smule snasket og der skal da også lige en klud til mobilen (og mulen) - men hey, det er skam noget så hyggeligt :)Er du lidt betænkeligt ved det vegetariske udtryk, så kast en krydret frikadelle indover. Eller lidt grillet kylling eller laks. Det forestiller jeg mig er ret så lækkert til herligheden.

    I dag bliver det dog bare en hurtig klap-sammen med resterne og afsted det gik gennem folkevandringen i Aarhus. Til dino-land.

    Hav en lækker fredag :)
    grove pitabrød - opskrift på hjemmebagte pitabrød med fyld - madbrød

    Fladbrød med blomkålssalat og tzatziki1

    Blomkålssalat/ris med ærter og krydderurter

    Print opskrift Pin opskrift
    Tilb. tid10 minutter minutter
    Samlet tid10 minutter minutter
    Antal: 2 pers.

    Ingredienser

    • ½ blomkål
    • ½ dl friskhakket persille
    • ½ dl friskhakket dild
    • 1 dl sugar snaps, i små stykker
    • 1 dl edamamebønner
    • 2 spsk olivenolie
    • 2 spsk citronsaft
    • Salt/peber
    Opskriften fortsætter efter annoncen
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Riv blomkålen fint på et rivejern eller brug en foodprocessor, hvilket er nemmest.
    • Bland blomkål med krydderurter, ærter, edamamebønner.
    • Pisk olie, citronsaft, salt og peber sammen. Vend dressingen i salaten.
    • Server straks.

    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)
    Fladbrød med blomkålssalat og tzatziki1

    Tzatziki med græsk yoghurt

    Print opskrift Pin opskrift
    Forb. tid5 minutter minutter
    Samlet tid5 minutter minutter

    Ingredienser

    • ½ agurk
    • 2 dl græsk yoghurt
    • 1 fedt hvidløg, fintrevet
    • 1 spsk citron
    • Salt/peber
    Opskriften fortsætter efter annoncen
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Riv agurken groft. Pres vandet ud af den.
    • Rør yoghurt, hvidløg, salt, peber og citron sammen. Smag til.
    • Bland agurk i og lad det trække 1 times tid i køleskabet før brug.

    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)

    Mere sulten?

    • thai kødboller - kødboller i rød karry og kokosmælk
      Kødboller i rød karry og kokosmælk
    • Italienske kødboller med soltørrede tomater og parmesansauce
      Toscanske kødboller
    • Butterdejstaerte-med-kartoffel-og-ost
      Butterdejstærte med kartofler og ost
    • hasselback kartofler
      Hasselback kartofler

    Reader Interactions

    Skriv en kommentar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2025 Louiogbearnaisen