• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Frokost

    Tex-Mex snegle

    Af Louise | 1 Comment | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

    texmex snegle - pizza snegle - madpakke - opskrift - mexicansk mad

    Endnu et madpakkehit! Og aftensmad. Yea, vi når ikke rigtig det varme mad de her dage, så det bliver håndmadder i stride strømme.

    Det er nu også mægtig fint, der er nemlig en glas fyldt med det pureste guld gemt i køleskabet; Mutters hjemmesyltede rødbeder! De bedste af de bedste - vi er allerede halvt gennem glasset, spiser dem som snacks. Skulle vi slå os på en hurtig gesjæft, så solgte vi syltede rødbeder fra det kolde nord. Håndpillede, håndskårede og meget "tykkere i chippen, så de ikke knækker i dippen". Leverpostej er dippen..

    Sloganet har jeg tyvstjålet. Vi skal muligvis arbejde lidt på marketingsdelen i butikken.

    Well, fra Frederikshavn og rødbeder til Texas og krydderier.

    Arh, burde jeg sige Norskov. Man ved, at man er i provinsen når hele byen står på den anden ende over en tv-serie. Og ja, ændrer byskiltene...! Ræ'tig nordjydehumor. Hold op, der er blevet gnækket i det frederikshavnske igår - jeg kan lige høre det for mig ;)

    [yellowbox]BONUS: Kom opskriften på din madplan - hent gratis den ultimative madplan, som frisker ethvert køleskab op [/yellowbox]

    Jae, okay, jeg gnækkede da også et minut eller 10, da jeg selv faldt over billederne på Facebook ved frokosttid igår. Man er vel frederikshavner helt ned i tæerne.
    Ærgrede mig lidt over ikke, at opleve den stemning ved en begivenhed, som kun skabes i mindre provinsbyer. Men jeg fulgte med på nyhedsfronten, spiste tex-mex snegle og så selvfølgelig også første afsnit af serien. Surrealistisk.
    Om Norskov er god eller dårlig er lidt ligemeget, der er stolthed i Frederikshavn og det trænger byen gevaldigt til - jeg hepper fra det midtjyske :)

    Og spiser snegle. De er nemme, gode og perfekte som frokostsnacks ved computeren. Ipad'en. Mobilen. Tex-mex snegl i det ende hånd, tjek af nyhedsfeed med den anden. Alt imens dine smagsløg bare hopper og danser af glæde - brød, kød, ost og krydderier, den er svær at overgå.

    Bortset fra hvis du sidder med et glas af Mutters rødbeder, så er der dilemma.

    Jeg har frokostkrise i dag!

    texmex snegle - pizza snegle - madpakke - opskrift - mexicansk mad

     

    texmex snegle - pizza snegle - madpakke - opskrift - mexicansk mad

    Tex-Mex snegle

    Tex-Mex snegle
    Print Email Pin
    Tilb. tid15 minutter minutter
    Samlet tid15 minutter minutter
    Følg med på Instagram+175.000 følger Louiogbearnaisen på Instagram
    Undgå, at din skærm går i sort, når du bruger opskriften.

    Ingredienser

    Dej

    • 25 g gær
    • 2,5 dl lunken vand
    • 1 tsk groft salt
    • 1 tsk honning
    • 1 spsk olie
    • 100 g hvid hvedemel, eller andet grovmel
    • 300 g hvedemel, tipo 00/pizzamel

    Fyld

    • 250 g hakket oksekød
    • 2 spsk cajun-krydderi
    • 1 tsk hvidløgspulver
    • 1 tsk smoked paprika
    • Salt/peber
    • 150 g revet ost, Mozzarella + cheddar
    • 2 spsk chiliflager
    Opskriften fortsætter efter annoncen
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Opløs gæren i vandet. Tilsæt salt, olie, honning og grovmelet og rør det sammen.
    • Tilsæt hvedemelet lidt efter lidt. Dejen æltes smidig og glat - gerne på en røremaskine
    • Lad dejen hæve tildækket ca. 45 min.
    • Brun kødet på en pande og krydr med krydderierne. Smag til.
    • Udrul dejen på en meldrysset bord til ca. 50 cm x 30 cm
    • Fordel kød (uden væden), ost og chiliflager i et jævnt lag på dejen.
    • Rul dejen til en stram pølse.
    • Skær 16 stykker ud og læg dem på en bageplade.
    • Lad sneglene efterhæve tildækket i ca. 15 min.
    • Bag sneglene ved 200 grader i ca. 15 min, indtil de er gyldne.
    • Lad dem afkøle på en bagerist.

    Noter

    Fest: Server med cremefraiche, frisk chili, koriander/persille, lime, forårsløg og kolde drinks.
    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)
    [yellowbox]BONUS: Kom opskriften på din madplan - hent gratis den ultimative madplan, som frisker ethvert køleskab op [/yellowbox]

    Mere sulten?

    • Galette med squash og parmesan
    • mumie pølsehorn - halloween opskrift
      Mumie pølsehorn
    • Butterdejstaerte-med-kartoffel-og-ost
      Butterdejstærte med kartofler og ost
    • Pirogger - opskrift på empanadas
      Pirogger/empanadas

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. Piskeriset

      september 22, 2015 at 4:41 pm

      De ser gode ud - lækker variant :-)

      Svar

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2025 Louiogbearnaisen