• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Brød og boller

    Pizzasnurrer

    Af Louise | Leave a Comment | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

    Saftige og lækre pizzasnurrer, som er en madpakkefavorit. Bag en stor portion pizzasnurrer og frys dem ned, så er de altid klar til lige hurtigt at tage op. Find opskrift på de lækre pizzasnurrer her. Saftig, blød krumme. Krydret tomatsauce. Fedtet ost. Og et hint af oregano og salt. 

    Sus til opskrift Print opskrift
    Pizzasnurrer

    Pizzasnurrer eller det er faktisk lyv.

    Vi er mere ude i en jaa...pizza-svirvel.

    Fyldt med oregano, tomatsauce og ost. Eller pesto, hvis du synes, der går for meget pizzasnegl i den.

    Jeg kørte en hurtig rød pesto med peberfrugt, valnødder og ricotta. Fancy, huh ;-)

    Eller egentligt bare muggeri over at være endt med et massivt glas grillede peberfrugter, som jeg skulle bruge ⅛ del af til en salat.

    Så.

    Ned i en pesto med kammeraterne.

    Og sammen med et glas spicy tomatsauce og pose pre-revet ost, så har frokosten været klaret hele sidste uge og den her med.

    En pizzasnurrer i hånden og fuld fart videre med arbejdet på en spritny video-masterclass for dig, som bakser med madbilleder.

    Kom med - bare dig, mig og en kande skoldhed kaffe (og stride strømme af pizzasnurrer) i en times tid.

    Det sker her.

    Anyway.

    Er de nemme at lave de her pizzasnurrer?

    Well..

    Æhh..

    Host..

    Nej.

    Det er dem, du laver når du er ude i:

    1. Kæmpe overspringshandling
    2. Kæmpe pral på børnenes madpakker (og din egen)
    3. Kæmpe .. det var vist de to.

    Medmindre du selvfølgelig bare brænder inde med massivt overskud efter en bragende god sommerferie, så giver du bare gas :-)

    De er nemlig ligeså gode, som de er ren blær.

    Saftig, blød krumme. Krydret tomatsauce. Fedtet ost. Og et hint af oregano og salt. 

    You get the picture. 

    pizzasnurrer

    Men du vælger jo selvfølgelig selv, for der er uanede muligheder for fyld.

    Fyld til dine pizzasnurrer

    Mådehold, må være kodeordet her. Hold fyldet på et minimum. I en pizzasnegl kan der rulles ret meget fyld ind i, hvorimod de her pizzasnurrer er noget mere sarte. De bliver bliver bøvlet at rulle, sno og flette med for meget fyld. Been there..

    Ideer til fyld:

    • Pesto - Basilikumpesto, persillepesto, ramsløgspesto, tomatpesto, peberfrugtpesto, rød pesto, grøn pesto - du vælger bare din favorit.
    • Flødeost - med smag, er virkelig lækkert i de her snurrer.
    • Smør - Hvidløgssmør, kryddersmør, chilismør - heftigt lag, er genialt.
    rød pesto - opskrift på pesto med peberfrugt

    Ofte stillede spørgsmål til pizzasnurrer

    Kan jeg tilsætte groft mel til dejen?

    Yes, du kan sagtens udskifte lidt af hvedemelet med groft mel. Lad os sige 100 gram.

    Hvilken tomatsauce skal jeg bruge?

    Du kan gå med en klassisk tomatsauce eller vælge en af dem, som er spicet op. Er du sej, så spiffer du selv din tomatsauce op med præcis det, du lyster. Chili, basilikum, timian, rosmarin, hvidløg - you name it.

    Hvilken ost skal jeg bruge?

    Er du pjattet med cheddar, emmentaler eller en af de kradse oste fra specialbutikken, så hiver du bare den frem og kaster i. Jeg brugte en hel klassisk mozzarella.

    Kan jeg lade være med at komme min dej i køleskabet?

    Naah, medmindre du har et virkelig koldt køkken eller har dræbt din dej ved for meget mel, så er det noget mas at arbejde med din dej uden først at køle den ned. Det er testet!

    Kan jeg bruge butterdej til pizzasnurrer?

    Nej, ikke til de her, men du kan lave pizzastænger med butterdej.

    KLIK HER OG FÅ MIN GRATIS MADPLAN NU →

    Holdbarhed og frysning

    Vi er ude i en dej med både mælk, smør og æg - det betyder, at dine pizzasnurrer ikke holder sig saftige i dagevis, hvis du gemmer dem i brødkassen.

    Frys dine pizzasnurrer: Spis dem friske og kast resten af dem i fryseren, så er de nemme at tage op om morgen og de holder sig saftige og bløde til madpakken.

    Sådan snurrer du pizzasnurrer

    Kan de laves som pizzasnegle? Jep, men det med at snurrer en pizzasnurrer er faktisk ikke så svært, når du først får fingene i det.

    Jeg har inkluderet billeder af alle steps i opskriften, så du kan se præcis, hvordan du snurrer dine pizzasnurrer, så de ligner en halv million.

    Pizza snurrer

    Flere lækre opskrifter til madpakken

    • Pizzapakker
    • Pizza Twister
    • Madmuffins
    Pizza snurrer

    Pizzasnurrer

    Pizzasnurrer
    Saftige og lækre pizzasnurrer, som er en madpakke- og frokostfavorit. Bag en stor portion pizzasnurrer og frys dem ned, så er de altid klar til lige hurtigt at tage op.
    Print Email Pin
    Forb. tid40 minutter minutter
    Tilb. tid15 minutter minutter
    Hævetid1 time time
    Antal: 8 stk
    Følg med på Instagram+175.000 følger Louiogbearnaisen på Instagram
    Undgå, at din skærm går i sort, når du bruger opskriften.

    Ingredienser

    Dej

    • 1 dl vand, varmt
    • 2 dl mælk
    • 25 g gær
    • 1 spsk sukker
    • 1 æg
    • 2 tsk oregano
    • 2 tsk salt
    • 85 g smør, smeltet
    • 550-650 g pizzamel (tipo 00)

    Fyld

    • 1,5 dl tomatsauce, eller rød pesto
    • 100 g revet ost

    Top

    • 1 æg
    • 2 tsk havsalt
    • 2 tsk oregano
    Opskriften fortsætter efter annoncen
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    Dej

    • Bland vand og mælk sammen i en skål, så blandingen bliver lunken.
    • Opløs gær heri.
    • Tilsæt sukker, æg, oregano, salt og ca. 500 g pizzamel.
    • Ælt dejen på en røremaskine ved middel hastighed i ca. 5 minutter - tilsæt mere mel undervejs. Ælt til dejen slipper skålens sider.
    • Dæk skålen til og lad dejen hæve i ca. 1 time.
    • Del dejen i 8 dele. Læg dejklumperne på fad eller en plade og dæk til med madfilm. Kom dem i køleskabet i min. 10 minutter, så dejen bliver kold. Det gør det markant nemmere at arbejde med dejen når den skal flettes.

    Fyld

    • Er din tomatsauce meget klumpet, så giv den en tur med stavblenderen.
    • Tag en dejklump ud af køleskabet af gangen.
    • Form dejklumpen let til en firkant og rul den ud til en rektangel på ca. 35 cm x 15 cm.
      Rul dej ud
    • Smør 1 spsk tomatsauce eller pesto på i et jævnt lag og drys med 1 spsk ost.
    • Rul rektanglet stramt sammen på den lange led.
    • Klip eller skær pølsen igennem på den lange led.
    • Læg de to halvdele ved siden af hinanden med skærefladen opad og tryk enderne i toppen let sammen.
    • Flet de to halvdele sammen ved skiftevis af lægge dem over hinanden.
    • Pres enderne let sammen, så du nu har en snoet/flettet pølse.
    • Sno pølsen om sig selv, så du får en "snegl".
    • Slut af med at komme komme endestykket ind under din snurre.
    • Læg din snurre på en bageplade med bagepapir.
    • Forsæt med de resterende 7 dejklumper.

    Bag

    • Pensl alle snurrerne med sammenpisket æg og drys med oregano og havsalt.
    • Bag ved 225 grader (alm. ovn) i ca. 12-16 minutter.
    • Tag dem ud og afkøl på en bagerist

    Noter

    Kan fryses.
    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)

    Mere sulten?

    • mumie pølsehorn - halloween opskrift
      Mumie pølsehorn
    • Pestosnegle - opskrift pizzasnegle med pesto
      Pestosnegle
    • Pirogger - opskrift på empanadas
      Pirogger/empanadas
    • pizzaboller
      Pizzabrød med pepperoni og ost

    Reader Interactions

    Skriv en kommentar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2025 Louiogbearnaisen