• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Aftensmad

    Bagte kartofler, porrer og kikærter

    Af Louise | 1 Comment | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

    Tilbehør til aftensmad - bagte kartofler, porrer og kikærter i ovn - opskrift tilbehør

    Vi har en beef herhjemme.

    Den kører på tiende år.

    For når den ene er inkarneret frederikshavner og den anden bragende århusianer, så er der ofte ord, som stikker lidt i hver sin retning.

    De kommer indimellem frem. Er til heftig diskussion - og skraldgrin.

    Et af dem er..

    Porre.

    Præcis udtalt, som det står.

    Du ved, helt rigtigt ;-)

    Der er århusianeren slet ikke enig, for hernede er det..

    På'rre!

    Arrrh, vel. 

    Tilbehør til aftensmad - bagte kartofler, porrer og kikærter i ovn - opskrift tilbehør

    Og selvfølgelig var den lige oppe at vende igen med den her gode sag:

    Bagte kartofler, porrer og kikærter. Rigeligt krydret, toppet med rucola og serveret med en frisk yoghurtdressing. 

    Nemt og lækkert tilbehør til aftensmad, som passer sig selv i ovnen. Og dur til det meste.

    Både til 'naden og 'dellen. (Karbonader og frikadeller)

    Så.

    Lad os lave en deal:

    Du må få opskriften.

    Men kun hvis du lover at hive å'et ud af porre ;-)

    Tilbehør til aftensmad - bagte kartofler, porrer og kikærter i ovn - opskrift tilbehør

    Bagte kartofler, porrer og kikærter 101

    • Du er ikke vild med rucola? Well, babyspinat eller blot friskhakket persille kan også klare den grønne top. Men rucola'en - den kan altså noget med sin bitre smag.
    • Alt-i-en-pande? Det skal være ekstra nemt, got ya! Kom kyllingefilet ned sammen med herligheden, doble op på krydderi og følg ellers opskriften. Et par laksestykker i de sidste 20 minutter af bagetiden vil heller ikke være dumt.
    • Vil det være lækkert med citronskiver på toppen, når det bliver bagt? 100 procent - prøv det af.
    KLIK HER OG FÅ MIN GRATIS MADPLAN NU →

    Tilbehør til aftensmad

    Bagte kartofler, porrer og kikærter klarer det meste. Slå det sammen med karbonader, frikadeller, en hakkebøf eller kyllingefilet og du nem aftensmad.

    Er du mere ude i en gæsteservering, så klarer tilbehøret også både mørbrad, gode oksestege eller en hel, grillet lakseside.

    Vegetar?

    En god salat, måske en omgang hummus og brød til dyp, så er du godt kørende.

    Tilbehør til aftensmad - bagte kartofler, porrer og kikærter i ovn - opskrift tilbehør
    Tilbehør til aftensmad - bagte kartofler, porrer og kikærter i ovn - opskrift tilbehør

    Bagte kartofler, porrer og kikærter

    Bagte kartofler, porrer og kikærter
    Print Email Pin
    Forb. tid10 minutter minutter
    Tilb. tid40 minutter minutter
    Antal: 4 personer
    Følg med på Instagram+175.000 følger Louiogbearnaisen på Instagram
    Undgå, at din skærm går i sort, når du bruger opskriften.

    Ingredienser

    • 500 g kartofler
    • 2 porrer
    • 1 dåse kikærter
    • 4 spsk olivenolie
    • 2 tsk spidskommen
    • 2 tsk paprika
    • 1 tsk chiliflager
    • Salt/peber
    • 2 dl rucola

    Yoghurtdressing

    • 2,5 dl yoghurt
    • ½ tsk paprika
    • ¼ tsk chilipulver
    • ½ tsk hvidløgspulver, kan udelades
    • Salt/peber
    Opskriften fortsætter efter annoncen
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Skær kartoflerne i grove stykker eller hvis det er små kartofler, så halver dem.
    • Rens porrer godt og skær dem i 3-4 cm stykker.
    • Dræn kikærterne og skyl dem godt.
    • Fordel kartofler, porrer og kikærter i en lille bradepande.
    • Tilsæt olie, spidskommen, paprika, chiliflager, salt og peber og vend det hele godt sammen.
    • Kom bradepanden i ovnen ved 200 grader (alm. ovn) og bag i ca. 35-40 minutter til kartoflerne er møre.
    • Rør yoghurtdressingen sammen og smag til.
    • Fordel dressing på toppen og top med frisk rucola.
    • Server som tilbehør eller som nem vegetarisk ret med en salat.

    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)

     

    MADFOTOGRAFERING OG FOODSTYLING

    Billederne er fotograferet med Canon EOS 5D Mark IV på C-stand, fotograferet i raw og efterbehandlet i Adobe Lightroom.

    Se mere: Video: 4 genveje til bedre madbilleder

    Billede 1: 

    • Objektiv: Canon EF 50 mm f/1.8
    • Indstillinger: ISO: 200 | Lukketid: ⅛ sec. | Blænde: f/8.0
    • Lys: Naturligt lys i vestvendt vindue , diffuser foran det vindue og grå plade på venstre side.

    Mere sulten?

    • Galette med squash og parmesan
    • thai kødboller - kødboller i rød karry og kokosmælk
      Kødboller i rød karry og kokosmælk
    • Italienske kødboller med soltørrede tomater og parmesansauce
      Toscanske kødboller
    • Butterdejstaerte-med-kartoffel-og-ost
      Butterdejstærte med kartofler og ost

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. Christian Tiufkær

      november 06, 2023 at 7:32 pm

      Fedt man :)

      Svar

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2025 Louiogbearnaisen