• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Kager og cookies

    Kakaosnitter med kokos og stikkelsbær

    Af Louise | 10 Comments | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

    De her snitter er blevet bagt utallige gange i min familie og med god grund - for de er bare helt geniale. Oprindelig er de lavet med hindbærmarmelade, men med alle mine stikkelsbær i fryseren måtte jeg prøve dem med en omgang hjemmelavet stikkelsbærmarmelade med vanilje. Opskriften på den, kommer en af dagene.

    [yellowbox]BONUS: Den ultimative kageguide, så du får en perfekt kage - hver gang  Klik her og hent den gratis kageguide [/yellowbox]

    Den syrlige stikkelsbærmarmelade, med den søde kage og den bitre chokolade gør kagen helt perfekt og det er bestemt ikke sidste gang, jeg har lavet dem med denne marmeladeversion. En god solbær, rabarber eller måske brombær, vil faktisk også være mægtig godt.

    Kakaosnitter med kokos og stikkelsbær

    Kakaosnitter med kokos og stikkelsbær

    Kakaosnitter med kokos og stikkelsbær
    Print Email Pin
    Antal: 16 styk
    Følg med på Instagram+175.000 følger Louiogbearnaisen på Instagram
    Undgå, at din skærm går i sort, når du bruger opskriften.

    Ingredienser

    Bund

    • 3 æggeblommer
    • 75 g blødt smør
    • 100 g sukker
    • 150 g hvedemel
    • 50 g mandelmel

    Top

    • ca. 6-7 spsk rød stikkelsbærmarmelade
    • 3 æggehvider
    • 180 sukker
    • 100 g kokos
    • 2 spsk kakao
    • 200 g mørk chokolade 70%
    Opskriften fortsætter efter annoncen
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Rør æggeblommer og sukker sammen. Tilsæt mandelmel og hvedemel og kom det bløde smør i. Bland det hele godt sammen med fingrene, indtil dejen er ensartet.
    • Beklæd en lille bradepande (30x40cm) med bagepapir og tryk dejen ud i den.
    • Smør stikkelsbærmarmelade ud over bunden.
    • Æggehvider og sukker piskes sammen til en tyk masse. Derefter kommes kokos og kakao i, og det hele vendes forsigtigt sammen. Massen smøres udover marmeladebunden.
    • Bag kagen ved 175 grader i ca. 30 min.
    • Tag kagen ud og lad den hvile 10 min i formen inden den forsigtig løftes over og køler af på en bagerist – stadig med bagepapir under sig.
    • Når kagen er afkølet skæres den ud i passende firkanter. Chokolade smeltes og kakaosnitterne dyppes forsigtig på alle siderne i chokoladen. Lad dem tørre på bagepapir eller kom dem en hurtig tur i fryseren.
    • Server kagerne til en kop kaffe. De holder sig fint et par dage og er faktisk bedre når de har sat sig lidt.
    • De kan med fordel fryses.

    Noter

    Stikkelsbærmarmelade kan erstattes af rabarber, hindbær eller anden marmelade. Chokoladen kan udelades.
    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)

    Mere sulten?

    • Mandelkage
      Mandelkage med lemon curd
    • Citron brownies
    • Spiselige grankogler med Coco pops
    • Halloweenkage-med-spindelvaev-nem-kage-til-halloween
      Halloweenkage med spindelvæv

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. Fie

      juli 18, 2019 at 9:20 pm

      Putter du sukker i marmeladen?

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        juli 19, 2019 at 10:23 am

        Hej Fie,

        Du kan finde opskriften på stikkelsbærmarmeladen her: https://louiogbearnaisen.dk/2012/10/rod-stikkelsbaermarmelade-med-vanilje.html :-)

        God fornøjelse og lad os endelig høre om resultatet!

    2. Lea

      oktober 10, 2017 at 12:33 pm

      Er det pasteuriserede æg du bruger?

      Umiddelbart er min tanke at det er almindelige, da jeg kan se kagen skal bages. Men jeg vil lige være sikker.

      Svar
      • Loui

        november 29, 2017 at 11:40 am

        Hej Lea,

        Tak for dit spørgsmål og ja, det er helt almindelige æg delt i blommer og hvide. Jeg bruger aldrig pasteuriserede æg.

        Sig endelig til hvis du har flere spørgsmål :-)

        Hav en dejlig dag.

    3. Farmor

      oktober 09, 2012 at 3:28 pm

      Din lillebror er her, han siger at de er gode så måske at jeg skal prøve at bage dem?

      Svar
      • Loui

        oktober 11, 2012 at 10:01 am

        Hej Farmor

        Haha, ja, bare det er kage, så er han glad :) Men de er også rigtig gode, så dem skal du helt sikkert prøve :)

        Mange hilsner

        Louise

    4. Gitte Hansen

      oktober 08, 2012 at 8:55 pm

      Nam Nam! Meget mere er der vist ikke at sige til det og jo da! De må absolut prøves! Kommer på den lange kageinspirations-liste med gode ideer jeg har fra dig :-)
      TAK!
      Hilsen Gitte

      Svar
      • Loui

        oktober 11, 2012 at 10:04 am

        Hej Gitte

        Velbekom :) De kan også kun anbefales, så ryk hurtigt dem op på listen ;)

        Mange hilsner

        Louise

    5. sara bodekær clausen

      oktober 08, 2012 at 7:50 pm

      Mums, altså hvor ser de bare skønne ud!

      Svar
      • Loui

        oktober 11, 2012 at 10:05 am

        Hej Sara

        De er også rigtig lækre :)

        Mange hilsner

        Louise

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2025 Louiogbearnaisen