• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » 10 opskrifter med..

    10 opskrifter med græskar

    Af Louise | 2 Comments

    kyllingesuppe_zpsa87db208

    Græskar er genialt - det er billigt, mætter og kan bruges på utallige måder i køkkenet.

    Og jep, græskar sniger sig ofte ind i mit køkken når vi når til efteråret; supper, tilbehør, kager og brød. Det klarer det hele og mere til.

    Så jeg har været i arkivet og samlet de bedste opskrifter med græskar til dig, så du er helt klar til sæsonen.

    Her får du 10 opskrifter med græskar:

     

    Marrokansk gryderet med græskar og kikærter - aftensmad

     

    Græskarbrød med salvie og chili

    • Skønne brød fyldt med græskar, så de både får en flot farve og mætter godt. Perfekt som brød til suppe, aftensmad eller på madpakken.

    Græskar-dip

    • Lækker og sund dip på græskar, som smager forrygende til både tapas, snacks eller tilbehør til aftensmad.

    Hokkaidosuppe med varme krydderier

    • Græskarsuppe smager forrygende og en klassiker til efteråret. Her får du en udgave med masser af krydderier, som gør suppen godt.

    Bagt græskar

    • Nemt og lækkert tilbehør til aftensmaden, som passer sig selv i ovnen. Brug dine bagte græskar, som de er eller bland dem i en salat.

    Brownie med græskar

    • Den lyder speciel, men græskar er faktisk ret lækkert i kage og er et godt match til chokoladen i de her brownies. Prøv dem af!
    Græskar-dip
    Brød med græskar - opskrift med græskar

    Halloween muffins

    • Lækre muffins med græskar, som passer perfekt til Halloween.

    Honningbagte hokkaido-græskar med granatæble og hasselnødder

    • Lækkert tilbehør til aftensmad eller server den som en vegetarret med salat til.

    Marokkansk gryderet med græskar og kikærter

    • Den dejligste vegetariske gryderet med græskar, som mætter godt og smager forrygende. Lav en kæmpe portion, så der er til flere dage - det vil du ikke fortryde.

    Græskarbrød med græskar og krydderier

    • De fineste brød fyldt og formet som græskar, så de ligner en million.

    Græskar/rødbede-salat med rucola og saltede mandler

    • Salat med græskar er super lækkert og giver en god balance mellem det friske og det mættende. Prøv den her med bitter rucola, saltede mandler og græskar.

     

    BONUS:

    Græskarsalat med rosenkål, kikærter og citrus

    • Favoritten herhjemme - den bedste salat med græskar, rosenkål og kikærter. Mættende, frisk og god både som tilbehør og på madpakken. Find den i min app her.

     

    Mere sulten?

    • Grøn karry - opskrift på laks i grøn karry
      5 nemme retter til aftensmad på under 30 minutter
    • Laks en papilotte - laks i pakker i ovn
      10 opskrifter med laks til aftensmad
    • Julekrans - kager til jul
      5 kager til jul
    • Foccacia brød med tomat og rosmarin - opskrift på italiensk madbrød
      10 flutes og brød til grillmad

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. Karen

      oktober 27, 2014 at 12:05 pm

      Hmmmm - jeg ved nu ikke, om jeg er helt enig med dig i, at det er et dovne-indlæg :-) Det er da resultatet af en hel masse arbejde. Jeg kan faktisk godt lide at læse de indlæg, og jeg laver da også nogen selv en gang imellem - og de bliver besøgt flittigt.

      Jeg er altid på jagt efter græskaropskrifter og nye ideer til at bruge de ca. 50 kilo græskarkød, der bor inden i min græskarhøst i år. Jeg vil i hvert fald prøve at bage dit brød med salvie og chili :-)
      vh/Karen

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        oktober 29, 2014 at 11:48 pm

        Hej Karen

        Ja, det har du ret i. Jeg har det bare lidt ambivalent med at genbruge gamle indlæg - noget jeg helt sikkert skal blive bedre til. Men alligevel ser jeg disse indlæg som lidt "spring over hvor gærdet er lavest", fordi de tager mig 15 minutter at lave, hvor et almindeligt opskrift-indlæg tager ca. 4-5 timer alt i alt.

        Wow - 50K! Det er jo helt vildt - send noget af det den her vej. Synes græskarprisen er noget høje i år, så sådan en spandfuld kunne jeg godt bruge. Uf, det brød er godt. Faktisk er jeg ret vild med alt med græskar, så der er alt for lidt opskrifter på bloggen. Glæder mig til at se dine opskrifter med græskar :)

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2023 Louiogbearnaisen