• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Kager og cookies

    Kranse med remonce og appelsin

    Af Louise | Leave a Comment | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

    Nemme og lækre kranse fyldt med marcipan-remonce og appelsinmarmelade er lækkert bagværk til jul eller måske en brunch. Find opskrift på de fine kranse med fyld her.

    Sus til opskrift Print opskrift
    kranse med appelsin og remonce - julekranse - julesnurrer (2)
    Jump to:
    • FAQ Kranse med remonce og appelsin
    • Fyld i kransene
    • Flere opskrifter på kranse og snurrer
    • Kranse med marcipan-remonce og appelsin
    • Madfotografering og foodstyling

    Niks, der er ingen grund til at pille ved dem.

    De dur.

    100%.

    De klassiske kanelsnurrer.

    Det er vi helt enige om (og de er da også blevet hevet ud af ovnen to weekender i streg herhjemme!)

    Meeeen med julen lurende om hjørnet, lige på nippet til en kanelforgiftning og jojo, et godt tilbud på marcipan, så er der kranse på plakaten.

    Spækket med remonce af den ekstra gode slags med marcipan og frisk appelsinmarmelade med bid.

    BONUS: Gratis madpakke-bog med mine 10 bedste madpakkeopskrifter og 4 ekstra til lækkersulten! Klik her og få e-kogebogen nu

    Det er ren jul.

    Eller bare en luksus morgenkage til brunch.

    Man kunne toppe fyldet med et drys hakket hvid chokolade.

    Just sayin'. 

    Det er slet heller ikke dumt.

    kranse med appelsin og remonce - julekranse - julesnurrer

    Om du er på den plan eller ej, så garanterer jeg dig, at du godt gider den her alternative snurrer. Krans. Både på saftighed, på smag og ikke mindst på nemhed. For yup, de er bare twist og klem sammen - ingen 42 minutters Youtube-tutorial på snurring og 5 ..12 øve-snurrer her!

    Er du på?

    Jaaa?

    Lad os suse over opskriften.

    FAQ Kranse med remonce og appelsin

    Hvilken slags mælk?

    Du napper bare det, som du har i køleskabet; skummet, mini, let - de dur allesammen.

    Jeg er ikke vild med kardemomme?

    Hiv det ud af opskriften - de er stadig farligt gode, de kranse.

    Kan de æltes i hånden?

    Jeps, det kræver bare du er lidt tålmodig og holder igen med melposen, så du ikke får kastet for meget mel i og ender op med tørre kranse.

    Kan remoncen laves uden marcipan?

    Ja da, du laver bare en remonce på smør og sukker så.

    Hvad med den appelsinmarmelade, kan den erstattes?

    Selvfølgelig - vælg lige den marmelade, som du er vild med .. faktisk er der et hav af gode muligheder, se bare her.

    Fyld i kransene

    Du kan bruge lige din favoritmarmelade, men de her er ekstra gode i min verden, da de har lidt syrlighed.

    • Remonce + solbærmarmelade
    • Remonce + lemoncurd (så godt!)
    • Remonce + brombærmarmelade
    • Remonce + rabarbermarmelade

    Et andet hit er også chokolade, enten bare..

    • Remonce + hakket chokolade

    Eller..

    • Remonce + appelsinmarmelade + hakket hvid chokolade

    Og jojo, du kan selvfølgelig også gå helt klassisk og lave de her kranse med klassisk remonce og kanel. Ingen dikkedarer :)

    BONUS: Få min gratis, ultimative guide til bagning af kage, så du får det bedste resultat hver gang! Klik her og få guiden nu

    kranse med appelsin og remonce - julekranse - julesnurrer

    Flere opskrifter på kranse og snurrer

    • Julekringle med remonce og kanel
    • Kanelsnurrer
    • Chokoladekrans med marcipan
    kranse med appelsin og remonce - julekranse - julesnurrer (2)

    Kranse med marcipan-remonce og appelsin

    Kranse med marcipan-remonce og appelsin
    Fine og lækre julekranse fyldt med marcipanremonce og appelsinmarmelade.
    Print Email Pin
    Forb. tid10 minutter minutter
    Tilb. tid15 minutter minutter
    Hævetid1 time time 30 minutter minutter
    Antal: 12
    Følg med på Instagram+175.000 følger Louiogbearnaisen på Instagram
    Undgå, at din skærm går i sort, når du bruger opskriften.

    Ingredienser

    Dej

    • 25 g gær
    • 2,5 dl mælk
    • 80 g smør
    • 1 æg
    • 30 g sukker
    • 1 tsk salt
    • ½-1 tsk kardemomme
    • 450-500 g hvedemel

    Fyld

    • 75 g smør
    • 50 g sukker
    • 50 g marcipan
    • 6 spsk appelsinmarmelade

    Top

    • 1 æg
    • 4 spsk mandelflager
    Opskriften fortsætter efter annoncen
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    Dej

    • Smelt smør og bland det med den kolde mælk.
    • Smuldr gær i en skål, tilsæt smør/mælkeblanding og rør gær ud heri.
    • Tilsæt æg, sukker, kardemomme, 400 g mel og salt.
    • Ælt dejen - gerne på en røremaskine ved medium hastighed, mens det resterende mel tilsættes lidt af gangen. Dejen skal være smidig/blød og slippe skåles sider.
    • Dæk skålen til med madfilm og lad den hæve ca. 45 minutter til dobbelt størrelse. Har du et meget koldt køkken skal dejen hæve lidt længere tid.

    Fyld

    • Kom smør, sukker og marcipan i en skål og rør det sammen til en ensartet masse med en håndmixer.
    • Rul dej ud på et bord (evt. med lidt mel på, men dejen må ikke blive tør!) til en rektangel på ca. 30x40 cm.
    • Smør remonce på halvdelen af dejen og fordel dernæst appelsinmarmelade i et jævnt lag på (på billedet er der også hakket hvid chokolade på halvdelen, som test).
    • Fold den anden halvdel af dejen indover fyldet og pres godt sammen.
    • Skær dejepladen i 2 cm strimler.
    • Tag en strimmel og sno/twist den om sig selv og form så den snoede strimmel til en krans.
    • Pres enden af strimlen ind i løkken af den anden ende af strimlen og pres dem lidt sammen, så du har en ensartet krans.
    • Læg kransene på en bageplade med papir, dæk dem til og lad dem efterhæve 30-45 minutter.
    • Pensl kransene med sammenpisket æg og drys med mandelflager.
    • Bag kransene ved 200 grader (alm. ovn) i ca. 15 minutter til de er gyldne og bagte.
    • Tag dem ud og lad dem afkøle på en bagerist.

    Noter

    Kan fryses. 
    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)

    Madfotografering og foodstyling

    Jeps, det er anderledes i dag, for spejlreflekskameraet er skiftet ud og i stedet er madbillederne fotograferet med en Iphone 13 og redigeret med Adobe Lightroom (app).

    Lær at tage gode billeder med din iPhone her

    Mere sulten?

    • Mandelkage
      Mandelkage med lemon curd
    • Citron brownies
    • Spiselige grankogler med Coco pops
    • Halloweenkage-med-spindelvaev-nem-kage-til-halloween
      Halloweenkage med spindelvæv

    Reader Interactions

    Skriv en kommentar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2025 Louiogbearnaisen