• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Aftensmad

    Italinsk kalkunbryst med pesto og bacon + marineret bønnesalat

    Af Louise | 2 Comments | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

     

     

     

     

     

     

    Kalkunbryst er knald eller fald. Hvis det bliver marineret og tilberedt rigtig, kan det være et perfekt stykke kød. Men helt straight kan kalkun  nemt blive tørt og kedeligt.
    Det italienske inspireret kalkunbryst her er inspireret af en grillopskrift. Det er en stensikker vinder, der ikke kan gå galt og brystet er næsten umuligt at gøre tørt, med de mange lag fyld. Men hold nu lige øje med det i din ovn alligevel og brug et stegetermometer, hvis kalkunbrystet bare skal sidde i skabet og blive saftigt.
    Og det bedste af det hele; der er brød, pesto og lækkert kalkunpålæg til nem kalkunsandwich eller madpakke dagen efter.

     

    Italiensk kalkunbryst

    Italiensk kalkunbryst
    Print Email Pin
    Forb. tid10 minutter minutter
    Tilb. tid55 minutter minutter
    Samlet tid1 time time 5 minutter minutter
    Antal: 4 pers.
    Følg med på Instagram+175.000 følger Louiogbearnaisen på Instagram
    Undgå, at din skærm går i sort, når du bruger opskriften.

    Ingredienser

    • 1 Kalkunbryst, 600 g
    • 60 g soltørrede tomater i olie
    • 2 fed hvidløg
    • 2-3 spsk oliventapanade, se nedestående
    • 10 skiver bacon/serranoskinke
    • 1 spsk tørret rosmarin
    Opskriften fortsætter efter annoncen
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Hak de soltørrede tomater og bland dem med presset hvidløg.
    • Smør oliventapanade på oversiden på kalkunbrystet og kom derefter de hakkede tomater på. Skinkeskiverne lægges i et jævnt lag hele vejen rundt om brystet - kom evt. madsnor rundt om, for at holde det sammen. Til sidst drysses med tørret rosmarin.
    • Kalkunbrystet kan laves et par timer i forvejen og stilles i køleskabet, så stuffingen får lov at trække.
    • Kom kalkunbrystet i et ildfast fad og stil det i oven ca. 55 min ved 180 grader.
    • Gril det evt. de sidste 5 min, for at få en helt sprød overflade - pas på det ikke bliver sort!
    • Lad kalkunbrystet hvile 10 min, før det skæres ud.

    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)

    Oliventapanade

    Oliventapanade
    Print Email Pin
    Følg med på Instagram+175.000 følger Louiogbearnaisen på Instagram
    Undgå, at din skærm går i sort, når du bruger opskriften.

    Ingredienser

    • 1 håndfuld sorte stenfri oliven
    • 2 spsk kapers
    • 1 fed hvidløg
    • 3 spsk olivenolie
    • 1 spsk citronsaft
    • Peber
    • INGEN SALT
    Opskriften fortsætter efter annoncen
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Blend det hele sammen, enten med en stavblender i en alm. blender. Tilsæt olivenolie, lidt efter lidt, til tapanade har en smørbar konsistens. Smag til med citron og peber.
    • Hvis det laves før brug eller gemmes et par dage, kommes der et tyndt lag olivenolie over inden det kommes i køleskabet. Det forebygger at tapanaden mugner hurtigt.

    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)

    Rød pesto af soltørrede tomater

    Rød pesto af soltørrede tomater
    Print Email Pin
    Følg med på Instagram+175.000 følger Louiogbearnaisen på Instagram
    Undgå, at din skærm går i sort, når du bruger opskriften.

    Ingredienser

    • En håndfuld soltørrede tomater i olie
    • 1 håndfuld smuttede mandler
    • 2-3 spsk parmesanost
    • Olie fra tomaterne
    • Salt
    • Peber
    • Citronsaft
    • evt. 1 fed hvidløg
    Opskriften fortsætter efter annoncen
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Blend det hele sammen og smag til.
    • Tilpas konsistens med olie fra tomaterne.

    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)

    Marineret bønnesalat

    Marineret bønnesalat
    Print Email Pin
    Antal: 4 pers.
    Følg med på Instagram+175.000 følger Louiogbearnaisen på Instagram
    Undgå, at din skærm går i sort, når du bruger opskriften.

    Ingredienser

    • 150 grønne frosne bønner
    • 1 håndfuld cherrytomater
    • 1 håndfuld perleløg fra glas
    • 1 spsk olivenolie
    • 2 spsk balsamico
    • 1 spsk vand
    • salt
    • peber
    • citronsaft
    • En håndfuld fetatern
    Opskriften fortsætter efter annoncen
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Bønnerne koges i ca. 3 min og afkøles.
    • Cherrytomaterne skæres i kvarte og blandes sammen med perleløgende med de kolde bønner. Marinaden blandes sammen og hældes over grønsagerne.
    • Lad det trække en times tid inden servering. Drysses med feta.

    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)

    Kalkunbryst italieno serveres med bønnesalaten, de 2 slags pesto og lunt brød (Her lyst surdejsbrød)

     

     

     

     

     

     

     

    Mere sulten?

    • Galette med squash og parmesan
    • thai kødboller - kødboller i rød karry og kokosmælk
      Kødboller i rød karry og kokosmælk
    • Italienske kødboller med soltørrede tomater og parmesansauce
      Toscanske kødboller
    • Butterdejstaerte-med-kartoffel-og-ost
      Butterdejstærte med kartofler og ost

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. Lene

      september 24, 2020 at 7:02 pm

      Har lavet kalkunbryst i ovn i dag. Det smagte vidunderligt, kan varmt anbefale at lave retten. Kalkunen var bare så safihgt.
      Vi lavede godt nok pommesfrites af sæde kartofler og brocolisalar til. Uhmmmm

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        september 29, 2020 at 11:05 am

        Åh, det lyder lækkert med søde katofler til - uhm :-)

        Dejligt at høre, at du kunne bruge opskriften, og at den smagte jer.

        Hav en forrygende dag!

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2025 Louiogbearnaisen