• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Aftensmad

    Osso buco med kartoffelmos og gremolata

    Af Louise | Leave a Comment | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

    Osso buco med kartoffelmos og gremolata er en nem og lækker simreret i ovnen. Find opskrift og tilbehør her
    Osso buco med fennikel, gremolato og kartoffelmos
    Når efteråret rusker så er osso buco genialt - både til weekendmad og til gæster. Retten passer sig selv i ovnen, så den er super nem og du er sikker på mørt og lækkert kød. Server med en kartoffelmos og måske lidt godt brød - hjemmelavet hvidløgsflutes er også lækkert til sådan en omgang osso buco her.
    Dessert? Den kan vi også klare :)
    The Best Chocolate Chip Cookies med en omgang is og en god kop kaffe er et kæmpe hit. Ellers så er den her kaffe-is og ret god, hvis det skal være mere til den voksne side.

    Osso buco med fennikel, gremolata og kartoffelmos

    Osso buco med fennikel, gremolata og kartoffelmos
    Lækker opskrift med osso buco
    Print Email Pin
    Antal: 4 pers.
    Følg med på Instagram+175.000 følger Louiogbearnaisen på Instagram
    Undgå, at din skærm går i sort, når du bruger opskriften.

    Ingredienser

    • Ca. 1 kg ossobuco
    • 1 løg
    • 2 fennikler
    • Saft fra 1 citron
    • 1 dåse hakkede tomater
    • 4 dl vand
    • 2 hakkede hvidløg
    • 1 spsk tørret basilikum
    • 1 nip sukker
    • salt
    • Peber
    • 2 store håndfulde hakket persille
    • 1 finthakket hvidløg
    • Reven skal af 1 citron
    • salt
    • Peber
    Opskriften fortsætter efter annoncen
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Dup skiverne tørre med køkkenrulle og skær den tykke sene igennem flere stedet, så kødet ikke bøjer op under stegning. Varm en stor pande op og brun kødet i lidt olie på begge sider. Krydr med salt og peber.
    • Kom kødskiverne i et stort ildfast fad.
    • Dåsetomaterne hældes på panden og vand tilsættes. Hvidløg, basilikum, sukker, salt og peber tilsættes og det hele koges godt igennem, hvorefter det hældes over kødet fadet.
    • Fadet dækkes med sølvpapir og kommes i ovnen ved 200 grader i ca. 45 min.
    • Imens skæres fenniklerne i tynde skiver. De koges i 3 minutter i vand med salt og citronsaft. Når de har fået 3 min hældes vandet fra.
    • Skru ovnen ned til 160 grader og kom de forkogte fennikler oven i fadet med kødet. Kom fadet tilbage og lade det stege færdig i ca. 30 min, til kødet er mørt.
    • Persille, hvidløg, citronskal, salt og peber blandes godt sammen.
    • Osso buco serveres med drys af gremolata og kartoffelmos.

    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)

    Mere sulten?

    • Galette med squash og parmesan
    • thai kødboller - kødboller i rød karry og kokosmælk
      Kødboller i rød karry og kokosmælk
    • Italienske kødboller med soltørrede tomater og parmesansauce
      Toscanske kødboller
    • Butterdejstaerte-med-kartoffel-og-ost
      Butterdejstærte med kartofler og ost

    Reader Interactions

    Skriv en kommentar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2025 Louiogbearnaisen