• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Populære opskrifter

    Cheesecake i glas

    Af Louise | 11 Comments

    Cheesecake i glas er super nemme at lave og er perfekte, som dessert eller bare en skøn, frisk kage til gæster. Find opskrift på cheesecake i glas, uden husblas, her.

    nobake cheesecake med brombær - cheesecake i glas

    Weekenden er blevet brugt i min nye have. Det som skulle have været afslapning blev til havearbejde, så det et krævede dessert. Skulle man ud i en Banankage med chokolade eller måske noget frisk med en Citronkage med mandler?

    Den er altid svær, den kage.

    Det endte med en nem omgang cheesecake i glas med de lækre brombær fra haven. Og heldigvis holder cheesecakes sig nemt i køleskabet, så jeg tror lige desserten er klaret igen i morgen. Måske med jordbær eller hindbær på toppen, det er også bare lækkert.

    cheesecake i glas

    Nem cheesecake i glas

    Bund: Bunden er lavet helt klassisk med digestivekiks, men noget, som også er rigtig lækkert er at bruge knuste kammerjunkere. Jeg kan godt lide at bunden sætter sig og bliver lidt fast, men er du i tidsnød, så behøver du ikke sætte bunden på køl.

    Fyld: De her cheesecake i glas er lavet uden husblas, så de er super nemme at lave. Brug en philadelphia flødeost, som ikke er lightudgave og det samme med creme fraiche. Så får du det bedste resultat.

    KLIK HER OG FÅ MIN GRATIS MADPLAN NU →

    Citron: Jeg tilsatte lidt smag til mine cheesecakes med citron i fyldet. Det kan du udelade, hvis du ikke er til citron.

    Top: Her er der brugt brombær, men du kan bruge lige dine favorit-bær. Både jordbær og hindbær er så lækkert på cheesecake i glas.

    Jeg vendte mine brombær i sukker, da de var til den syrlige side, men bruger du fx. jordbær, så kan du fint bruge dem friske. Eller marinere dem i sukker og fx. lidt citronsaft, så får du de dejligste jordbær ovenpå din cheesecake.

    cheesecake i glas

    Flere nemme cheesecakes

    Vild med ostekager? Der er masser af dem i gemmerne - se bare nogle af dem her:

    • Cheesecake med citron
    • Cheesecake med jordbær
    • Cheesecake brownie med brombær
    • Rabarber cheesecake med ingefærkiks

    🍴 Opskrift

    Cheesecake i glas

    Cheesecake i glas er super nemme at lave og er perfekte, som dessert eller bare en skøn, frisk kage til gæster. Top dine cheesecakes med lige dine favoritbær og server.
    Print opskrift Pin opskrift
    Forb. tid15 minutter minutter
    Hviletid2 timer timer
    Antal: 4 pers

    Ingredienser

    Bund

    • 6 digestivekiks, eller kammerjunkere
    • 2 spsk mandelmel, kan udelades
    • 25 g smeltet smør

    Fyld

    • 150 g flødeost, philadelphia
    • 75 g cremefraiche 38%
    • Korn af ½ vaniljestang, eller 1 tsk vaniljesukker
    • 30 g sukker
    • 1 spsk citronsaft

    Top

    • 200 g brombær, eller andet bær
    • 3 spsk sukker
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    Bund

    • Knus kiksene og bland dem med mandelmel og smeltet smør.
    • Pres kiksemassen ned i 4 portionsglas.
    • Stil dem på køl til kiksemassen er helt kold.

    Fyld

    • Pisk alle ingredienserne til fyldet til en luftig masse.
    • Fordel fyldet jævn i glassene.
    • Stil glassene på køl til fyldet har sat sig, min. 2 timer.

    Top

    • Bland brombær og sukker sammen i en skål.
    • Lad det stå og trække min. 1 time.

    Servering

    • Sigt brombærerne og fordel dem på toppen af fyldet.
    • Server straks.

    Noter

    Brombær kan udskiftes med lige dit favorit bær.
    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)

    Mere sulten?

    • Asparges med butterdej og parmesan - nemme snacks og appetizers
      Asparges med butterdej og parmesan
    • Pizzatwistere
      Pizza Twister
    • Grøn karry - opskrift på laks i grøn karry
      5 nemme retter til aftensmad på under 30 minutter
    • Krydrede, marinerede spyd med oksekød - grillspyd med oksekød
      Græske spyd med oksekød

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. Rikke Smed Nielsen

      december 28, 2021 at 5:54 pm

      Hvor mange personer/glas er ovenstående opskrift til?

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        januar 05, 2022 at 7:28 pm

        Der er til 2-4 portionsglas alt efter størrelsen på glasset og hvor meget du kommer i hver 😊

    2. Katrine

      april 22, 2018 at 8:07 am

      Hejsa, hvor er glassene fra? 🙂

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        april 23, 2018 at 1:56 pm

        Hej Katrine,

        Tak for dit spørgsmål.

        Glassene er købt i Ikea :-)

        Hav en dejlig dag

    3. Stine

      december 29, 2017 at 5:40 pm

      Skal det være friske bær eller kan man bruge frosne?

      Svar
      • Loui

        januar 04, 2018 at 1:30 am

        Hej Stine,

        Tak for dit spørgsmål.

        Jeg brugte friske bær. Bruger du frosne, så tø dem op i en si, så du får væden fra dem. Giv dem også gerne lidt sukker, da de kan være ret sure.

        Du må endelig sige til, hvis du har flere spørgsmål.

        Hav en fantastisk aften.

    4. Lonnie Andersen

      september 11, 2015 at 8:40 am

      Smagte helt fantastisk, jeg brugte bare glutenfri digestives med chokolade (hvilket ikke gjorde den værre tænker jeg) istedet for almindelige - og så havde jeg jo en lynhurtig glutenfri dessert... :) Og så fin...

      Svar
    5. Anne

      juni 02, 2014 at 6:13 pm

      Endelig en nem cheesecake uden husblas og alt muligt bøvl, Den må prøves ! Hvilken flødeost brugte du? ( der er vel forskel på, hvor salte de smager og sådan? Og mon en portion kunne passe ned i i mine 2 små tærtefade? :)

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        juni 03, 2014 at 9:14 am

        Jep, den er så nem! Jeg brugte philadelphiaost, som jeg synes er bedst til cheesecake :)

    6. Fru Kofoeds Køkken

      juni 02, 2014 at 10:03 am

      Nøj, hvor ser det godt ud! Jeg elsker cheesecake i glas :-) Og det lyder, som om det var en velfortjent dessert :-)

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        juni 02, 2014 at 10:06 am

        Samme her, er vild med portionsanretninger! Ork ja, den var SÅ velfortjent - er øm i hver en muskel idag ;)

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2023 Louiogbearnaisen