• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Salat og tilbehør

    Coleslaw

    Af Louise | Leave a Comment | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

    Coleslaw er lækkert tilbehør til pulled pork, men også bare til så mange aftensmadsretter. Nap inspiration herunder og selvfølgelig opskrift på nem og hurtig coleslaw med den bedste dressing (inkl. hemmelig ingrediens) her:

    Sus til opskrift Print opskrift
    coleslaw - opskrift på nem coleslaw med gulerødder og spidskål
    Jump to:
    • Lav den bedste coleslaw
    • Tip til sund coleslaw
    • Sådan blander du dressingen
    • Hvad kan coleslaw bruges som tilbehør til?
    • Coleslaw

    Vi når til juni og så er det frem med ham her.

    Coleslaw. 

    Eller det er lyv.

    Han er på menuen hele året rundt herhjemme, for det er min ultimative tilbehør-last.

    Til det meste.

    Frikadeller, karbonader, grillet kylling - you name it. En salat pakket ind i mayo og cremefraiche, det bliver jo ikke meget bedre.

    Og så er den nem.

    Særligt, hvis du napper de pre-chopped gulerødder og kål fra grøntafdelingen. 3 minutter og du har en balje tilbehør.

    Det er næsten hurtigere end:

    "Riiiitch" 

    At hive plastbakken op med coleslaw. 

    Finde en saks (som altid er til vask, fordi man kun har en saks i køkkenet..).

    Klippe dressingposen op. 

    Skvulpe halvdelen ud over dine hænder, fordi det et ultratyndt. 

    Og blande det hele sammen i en nu alt for lille plastbakke.

    ..

    Okay.

    Det er nok ikke hurtigere med en hjemmelavet omgang coleslaw.

    Til gengæld er den 100% bedre på dressingfronten.

    Det garanterer jeg dig :-)

    coleslaw - opskrift på nem coleslaw med gulerødder og spidskål

    Lav den bedste coleslaw

    Kan jeg bruge hvidkål?

    Jep, du hiver bare spidskål ud og erstatter den med hvidkål.

    Hvad er cornichoner?

    Det er de små agurker, som du finder på hylden i supermarkedet ved siden af de store, syltede agurker. De har en mere fast konsistens og så syltes de på en anden måde, så de får mere smag end syltede agurker. 

    Kan jeg så udskite cornichoner med syltede agurker?

    Ja, i en snæver vending - men det er ikke heeeelt det samme. 

    Jeg skal bruge coleslaw til pulled pork burger?

    Lækkert! Så lad gerne din coleslaw trække et par timer i køleskabet, så den falder sammen og bliver mere medgørlig i dine burgere.

    Kan den gemmes til dagen efter? Hvad er holdbarhed?

    Ja, men det bliver noget mere sjasket. Så mit bedste trick er gemme lidt ekstra gulerødder og kål og så blande det i coleslawen dagen efter for at suge overskydende væske og gøre den mere sprød igen.

    Hvad så, hvis jeg skal servere min coleslaw dagen efter?

    Så river du bare gulerødder og kål (eller napper en pre-chopped fra hylden i supermarkedet) og blander dressingen. Bland det hele 1 time inden servering og du har lynhurtig coleslaw. Skal det være endnu sprødere, så bland det sammen lige inden servering - den er jeg ofte på.

    KLIK HER OG FÅ MIN GRATIS MADPLAN NU →

    Tip til sund coleslaw

    Udskift mayo med skyr og cremefraiche med en neutral, fedtfattig yoghurt, så får du et sundere alternativ til den fede (men gode) dressing.


    Sådan blander du dressingen

    Det burde give sig selv, ikke? Op i en skål og røre, røre. Men har du nogensinde prøvet det der med ikke at kunne få rørt mayonnaisen ud i en dressing? Det ender bare lidt som klumper uanset, hvor meget du bakser løs.

    Tricket: Start med mayo.

    Kom mayo i skålen først og kom dernæst halvdelen af cremefraichen. Rør sammen og fortsæt med resten cremefraichen og ingredienserne til dressingen.


    Hvad kan coleslaw bruges som tilbehør til?

    Alt! Den er en klassiker til pulled pork, men egentlig er det genialt til det meste.

    • Grillmad: Pølser, steaks og en hel kylling på grill
    • Frikadeller, karbonader og farsbrød
    • Meatballs, kyllingelår og den klassiske hakkebøf.
    coleslaw - opskrift på nem coleslaw med gulerødder og spidskål

    Coleslaw

    Coleslaw
    Nem og lækker hjemmelavet coleslaw med hemmelig ingrediens, som gør hele forskellen.
    Print Email Pin
    Forb. tid10 minutter minutter
    Antal: 4 personer
    Følg med på Instagram+175.000 følger Louiogbearnaisen på Instagram
    Undgå, at din skærm går i sort, når du bruger opskriften.

    Ingredienser

    • 300 g gulerødder
    • 300 g spidskål, eller hvidkål
    • 50 g cornichoner, eller syltede agurker
    • ½ dl friskhakket persille , kan udelades
    • 50 g mayonnaise
    • 200 g cremefraiche 18%, eller 9%
    • 2 tsk dijonsennep
    • 1 tsk sukker
    • ½ spidskommen (det hemmelige touch)
    • ⅛ tsk chili
    • 2-4 spsk citronsaft
    • Salt/peber
    Opskriften fortsætter efter annoncen
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    Dressing

    • Kom mayonnaisen i en skål og tilsæt halvdelen af cremefraichen. Rør det sammen.
    • Tilsæt resten af cremefraichen, sennep, sukker, spidskommen, chili, citronsaft, salt og peber til en dressing.
    • Rør det hele godt sammen og husk at smage til.

    Coleslaw

    • Riv gulerødderne groft og skær spidskål i meget fine strimler. Du kan bruge et mandolinjern eller en meget skarp kniv (den løsning er jeg altid på).
    • Hak/skær cornichoner i fine stykker/tern.
    • Bland gulerødder, spidskål, cornichoner og persille sammen i en skål.
    • Vend dressingen med grøntsagerne og lad gerne din coleslaw trække i køleskabet 1 time inden servering - gerne længere, hvis du skal bruge den til pulle pork burger, hvor den skal være ekstra blød.

    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)

    Mere sulten?

    • kartoffesalat med bacon og rødløg
      Kartoffelsalat med rødløg og bacon
    • Tabbouleh og krydrede oksekødsspyd
    • Rødbedesalat med gulerødder, spinat og quinoa - salat opskrift - salat bowl
      Rødbedesalat med gulerødder, spinat og quinoa
    • Græsk salat - opskrift på middelhavnssalat med agurk, tomater og feta
      Græsk salat

    Reader Interactions

    Skriv en kommentar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2025 Louiogbearnaisen