• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Aftensmad

    Cremet pasta med svampe, bacon og parmesan

    Af Louise | 3 Comments | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

    Nem og hurtig pastaret på pasta med svampe på 20 minutter.  Find den lækre opskrift på cremet pasta med champignoner, bacon og parmesansauce her

    Sus til opskrift Print opskrift
    Cremet pasta med svampe, bacon og parmesan - pastaret
    Jump to:
    • Tip til mere mæthed
    • Guide til pasta med svampe, bacon og parmesan
    • Cremet pasta med svampe, bacon og parmesan

    Kan du huske den her sag?

    Kylling med svampe, bacon og balsamico

    Den pander hitter noget så heftigt herinde.

    Sammen med de her:

    • Kylling og kartofler i spinat/parmesansauce
    • Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling i parmesansauce
    • Kyllingebryst i sennepssauce med bacon og timian

    For alt-i-en-pande..

    ...det er altså nemt!

    BONUS: Få mine gratis, professionelle skabeloner til din madplan! Klik her og få skabelonerne nu

    Så jeg tænker, vi spiffer svampe/kylling-panden op i dag. Med at hive kyllingen ud og kaste en omgang pasta ind. Du ved, ren one-pot-pasta-style.

    Baconen den bliver. Det samme med den cremede parmesansauce. Og lige med en håndfuld frisk spinat eller to, så er der lynhurtig aftensmad med en lækker, cremet pastaret

    Cremet pasta med svampe, bacon og parmesan - pastaret

    Tip til mere mæthed

    Okay.

    Kyllingen kunne faktisk godt være blevet.

    Så vil du have en endnu mere mættende omgang pasta med svampe, så hiv den ind igen. Det er bare at stege kyllingen lige efter bacon, tage den af panden og så tilsætte den i det sidste minut sammen med spinat og parmesan.

    Om du napper kylling med eller ej, så lad os se på 4 hurtige om opskriften.

    BONUS: Få mine gratis, professionelle skabeloner til din madplan! Klik her og få skabelonerne nu

    Guide til pasta med svampe, bacon og parmesan

    Hvilket pasta skal jeg bruge?

    Jeg brugte en tørret fettuccine, men du kan bruge lige den pasta, du har i skabet.

    Kan champignonerne erstattes af en anden svamp?

    Ja da!

    Du bruger kun den heftig fløde om lørdagen?

    Got yah. Du kan sagtens lave saucen i en lettere version. Kør halv mælk og halv madlavningsfløde.

    Kan pasta med svampe laves vegetarisk?

    Hiv baconen ud - pastaretten dur også perfekt uden. Knas? Lidt hakkede hasselnødder på toppen er ret lækkert.

    Jeg er ikke så vild med parmesan?

    Du kan sagtens lave pastaretten uden parmesan eller bruge en anden ost, som du er vild med. Udelader du ost, så tilsæt gerne lidt mere salt til saucen - men husk at smage til, for baconen salter også.

    pasta med svampe og fløde

    Cremet pasta med svampe, bacon og parmesan

    Nem og hurtig pastatret med champignoner, bacon og parmesansauce, som kan laves på 20 minutter.
    Print opskrift Pin opskrift
    Forb. tid3 minutter minutter
    Tilb. tid20 minutter minutter
    Antal: 2 personer

    Ingredienser

    • 150 g bacon
    • 1 fed hvidløg
    • 250 g champignoner
    • Salt/peber
    • 2 spsk balsamico
    • 2 tsk tørret basilikum, kan udelades
    • 2 dl madlavningsfløde
    • 5 dl vand
    • 1 hønsebouillonterning
    • 200 g pasta, (her tørret fettuccine)
    • 2 håndfulde frisk babyspinat
    • 50 g revet parmesanost
    Opskriften fortsætter efter annoncen
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    • Steg baconen sprød på en pande. 
    • Tag baconen af panden og læg det til side på en tallerken. Lad halvdelen af fedtet blive tilbage på panden. 
    • Skær hvidløg i skiver. Rens champignonerne og skær dem i skiver.
    • Kom hvidløg og champignoner på panden, krydr med salt og peber. Svits dem 1 minut ved høj varme. 
    • Skru ned til jævn varme og lad svampene blive møre, men stadig have bid. - ca. 2 minutter.  
    • Tilsæt basilikum og balsamico og varm det med i ca. 30 sekunder, så champignonerne suger balsamicoen. 
    • Tilsæt madlavningsfløde, vand og smuldr en bouillonterning i saucen. 
    • Kom pastaen i saucen i panden og kog det hele op. Skru herefter ned til jævn varme og lad det simre til pastaen er kogt (afhænger af tilberedningstid på pastaen, men cirka 5 minutter længere end tiden angivet når pastaen tilberedes sådan heri pande).
    • Tilsæt revet parmesan og frisk babyspinat og varm det hele igennem 1 minut, så spinaten falder sammen.
    • Drys den sprøde bacon på toppen og server.

    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)

    Mere sulten?

    • thai kødboller - kødboller i rød karry og kokosmælk
      Kødboller i rød karry og kokosmælk
    • Italienske kødboller med soltørrede tomater og parmesansauce
      Toscanske kødboller
    • Butterdejstaerte-med-kartoffel-og-ost
      Butterdejstærte med kartofler og ost
    • hasselback kartofler
      Hasselback kartofler

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. Louise

      oktober 22, 2024 at 3:22 pm

      Kan man lave den med frisk fettucine?

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        december 08, 2024 at 12:58 pm

        Hej Louise

        Ja, det kan du sagtens :)

        Mange hilsner
        Louise

    2. Katrin Hübert

      januar 26, 2024 at 10:46 pm

      Jeg har lige prøvet din opskrift med pasta, champignon og bacon. Der er mad nok til 3 personer! 500ml vand er lige rigeligt, så jeg brugte lidt mindre væske. Jeg brugte også mindre vægt af champignon og bacon, og jeg kom kogt broccoli i, i stedet for spinat. Og så kom jeg den stegte bacon i retten, så den kunne give smag til hele molevitten, i stedet for at drysse den på til sidst. Det blev en meget lækkert ret! God og enkelt og god til at bruge rester af grøntsager mm. som man kan bruge i retten.

      Svar

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2025 Louiogbearnaisen