• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Brød og boller

    Pizzasnegle

    Af Louise | 7 Comments | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

    De lækreste pizzasnegle, som er nemme at bage og holder sig saftige. Opskrift på verdens bedste pizzasnegle, som er perfekt til madpakken.

    Sus til opskrift Print opskrift
    De allerbedste pizzasnegle - skinke og ost
    Jump to:
    • Pizzasnegle
    • Fyld i pizzasnegle
    • Vegetar eller veganske pizzasnegle
    • Ekstra nemme pizzasnegle med færdigdej
    • Ofte stillede spørgsmål til opskriften
    • Flere lækre snegle og snurrer med fyld
    • Pizzasnegle

    Pizzasnegle er altid et kæmpe hit på madpakken - både for børn og voksne. Jeg er i hvert fald fan af lige at nappe sådan et par stykker op af fryseren om morgenen og så er de tøet op til frokost.

    Det bliver bare ikke nemmere på travle dage. Og det bedste - pizzasnegle kan varieres i uendelighed med fyld og meltyper.

    Pizzasnegle

    Dej: Jeg har bagt den her dej til pizzasnegle med fuldkorn - her hvid hvede, som gør den lidt sundere og giver dejlig mæthed, men jeg synes også at både rug og fuldkornshvedemel giver lækker smag og mæthed til dem.

    Er du mest til en helt klassisk pizzasnegl, så brug ren hvedemel eller pizzamel for lækre sprøde snegle.

    Fyld: Helt klassisk her med tomatsauce, skinke og ost, som er en klar favorit. Okay, peperoni eller oksekød er nu også ret godt - især de her Tex-Mex snegle med oksekød er ofte i fryseren herhjemme. Men bag dine pizzasnegle med dit favorit fyld. Se masser af ideer herunder.

    KLIK HER OG FÅ MIN GRATIS MADPLAN NU →

    Fyld i pizzasnegle

    Der er utallige muligheder for fyld i pizzasnegle og det er kun fantasien, som sætter grænser her. Jeg er vild med den klassiske med skinke og ost, men pesto og ost er også virkelig lækkert. Her under finder du masser af ideer til fyld, så lad dig inspirere:

    • Oksekød (fx. rest af kødsovs fra aftensmad) + revet ost
    • Bacon (så lækkert!)
    • Kylling + ost
    • Parmeskinke + revet parmesan
    • Pesto + ost
    • Soltørrede tomater + basilikum
    • Flødeost med smag
    • Laks + rucola
    • Forskellige slags oste
    • Spinat + feta
    • Pepperoni + ost

    Vegetar eller veganske pizzasnegle

    Skal dine pizzasnegle være vegetariske, så hiver du blot andet fyld ind i dem. Spiser du ost, kan du bruge soltørrede tomater, spinat, rucola eller feta i dine snegle.
    Skal de være veganske, kan du lave dem bare med en god tomatsauce eller lave pestosnegle, som de her:

    Ekstra nemme pizzasnegle med færdigdej

    Du kan sagtens nappe en færdiglavet rulle pizzadej, hvis det skal være endnu nemmere med dine pizzasnegle, som jeg har gjort det med de her pizzatwistere.

    Jeg anbefaler en købt pizzadej fremfor butterdej, hvis du vil bruge dine snegle til madpakken, da butterdejen er mere porøs og sprød. Den fungerer bedre til appetizers og snacks, som fx. Butterdejssnegle med pesto og ost.

    Sådan laver du snegle med færdiglavet dej.

    1. Rul færdigdejen ud og fordel tomatsauce, skinke og ost på dejen.
    2. Rul dejen stramt sammen til en roulade og skær ca. 2-3 cm skiver/snegle af pølsen - afhængig af, hvor store dine snegle skal være.
    3. Kom dem på en bageplade med bagepapir.
    4. Bag dem ved 200 grader (alm. ovn) i ca. 12-15 minutter til de er gyldne og gennembagte.
    5. Tag dem ud og lad dine pizzasnegle afkøle på en bagerist.
    De allerbedste pizzasnegle - skinke og ost

    Ofte stillede spørgsmål til opskriften

    Kan jeg bruge andet mel?

    Jeps. Hvid hvede kan fint erstattes af andet groft mel eller bare udelades. Og det samme med hvedemelet; skal dine snegle være ekstra sprøde og saftige, så brug en pizzamel eller tipo 00 mel

    Hvad med durummel?

    Den hvide hvede kan fint erstattes af durummel, som gør sneglene ekstra sprøde.

    Kan jeg bage pizzasnegle uden gær?

    Du kan erstattes gær med surdej, men udskiftes du med fx. bagepulver, så får du pizzasnegle, som lynhurtigt bliver tørre.

    Jeg orker ikke lige tomatsaucen?

    Så napper du bare en færdiglavet i supermarkedet - der findes et hav af gode saucer.

    Kan jeg bage koldhævede pizzasnegle?

    Jeps, brug 5 g gær og kom dejen i køleskabet natten over - så får du pizzasnegle med endnu mere smag.

    Kan jeg bruge færdig dej til pizzasnegle?

    Du kan sagtens nappe en færdiglavet rulle dej, hvis det skal gå hurtigt. Eller endnu bedre, så køb pizzadej fra pizzamanden og brug det for super saftige snegle.

    KLIK HER OG FÅ MIN GRATIS MADPLAN NU →

    Flere lækre snegle og snurrer med fyld

    • Pizza snurrer
    • Pizza Twister
    • Tex-Mex snegle
    De allerbedste pizzasnegle - skinke og ost

    Pizzasnegle

    De lækreste pizzasnegle, som er nemme at bage og holder sig saftige. Opskrift på verdens bedste pizzasnegle, som er perfekt til madpakken.
    Print Email Pin
    Forb. tid20 minutter minutter
    Tilb. tid15 minutter minutter
    Hævetid1 time time
    Samlet tid1 time time 35 minutter minutter
    Antal: 16 stk
    Følg med på Instagram+175.000 følger Louiogbearnaisen på Instagram
    Undgå, at din skærm går i sort, når du bruger opskriften.

    Ingredienser

    Dej

    • 25 g gær
    • 2,5 dl lunken vand
    • 1 tsk salt
    • 1 tsk sukker
    • 1 spsk olivenolie
    • 100 g hvid hvedemel, eller anden grov meltype
    • 400-450 g hvedemel

    Tomatsauce (eller brug en købe tomatsauce)

    • 1 dåse hakkede tomater
    • 1 dåse koncentreret tomatpure
    • 1 løg
    • 1 fed hvidløg
    • 1 spsk tørret oregano
    • 2 tsk tørret basilikum
    • 1 tsk sukker
    • salt
    • peber

    Fyld

    • 200 g skinkestrimler, eller parma/serranoskinke
    • 100 g revet mozeralla
    • tørret oregano
    Opskriften fortsætter efter annoncen
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    Dej

    • Opløs gæren i det lunkne vand.
    • Tilsæt sukker, olivenolie og hvid hvede.
    • Tilsæt salt og hvedemel og ælt dejen godt sammen til den er smidig og slipper skålens sider, hvis du bruger en røremaskine.
    • Dæk skålen til og lad dejen hæve 30 minutter.

    Tomatsauce

    • Svits det hakkede løg og hvidløg ved jævn varme, det skal ikke tage farve.
    • Tilsæt hakkede tomater og tomatpure og kog saucen op.
    • Derefter tilsættes krydderier og saucen smages til.
    • Varmes igennem et par minutter og pures herefter med en stavblender. Afkøles.

    Pizzasnegle

    • Rul dejen ud på et meldrysset bord, ca. 30 cm x 50 cm.
      dej til pizzasnegle
    • Fordel først halvdelen af tomatsaucen i et lag på dejen og drys derefter skinke og ost udover.
    • (Den anden halvdel af tomatsaucen fryses ned og bruges evt. til en gang pizzasauce.)
    • Rul dejen sammen på den lande led som til en roulade og skær den ud i 16 tykke stykker.
    • Bøj den yderste ende ind under sneglene og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Lad sneglende hæve tildækket i 30 minutter.
    • Drys med oregano og bag sneglende ved 200 grader (alm. ovn) i ca. 15 min til de er gyldne og bagte.
    • Lad dem afkøle på en bagerist.

    Noter

    Pizzasnegle kan fryses.
    Ny kogebog efterår 2025!Klik her og kom med på ventelisten (og få ekstra bonusser) når min nye kogebog udkommer efterår 2025 :-)

    Mere sulten?

    • mumie pølsehorn - halloween opskrift
      Mumie pølsehorn
    • Pestosnegle - opskrift pizzasnegle med pesto
      Pestosnegle
    • Pirogger - opskrift på empanadas
      Pirogger/empanadas
    • pizzaboller
      Pizzabrød med pepperoni og ost

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. Julie

      september 18, 2022 at 2:35 pm

      Skøn og nem opskrift. Godkendt af alle i vores familie. Dem bager vi helt sikkert igen :-)

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        september 19, 2022 at 11:17 am

        Tusinde tak for de fine ord Julie 🙏

        Dejligt at høre at opskriften var et hit 😊

        Hav en dejlig dag!

      • Fru N

        marts 01, 2024 at 11:37 pm

        Hej Louise.
        Jeg skal lave pizzasnegle til min søn og svigerdatters flytning i morgen, og vil derfor lave dejen i aften og i stedet komme 10 gram gær i og noget mere vand, ca 3-3½dl ialt og så lade dem hæve i køleskab i ca 8-10.
        Tror du det kan lade sig gøre på denne måde. 😉
        Hilsen Fru N

      • Loui&bearnaisen

        marts 04, 2024 at 12:45 pm

        Hej Fru N

        Ja, det vil sagtens kunne lade sig gøre.
        Din dej kan opleves lidt mere elastisk, så har du problemer med at rulle den ud, så lad den hvile lidt på køkkenbordet undervejs.

        Mange hilsner
        Louise

    2. Solyc

      januar 10, 2020 at 11:28 pm

      Super fin opskrift.... kan anbefales 👌

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        januar 13, 2020 at 11:40 am

        Dejligt at høre Søren - tak 🙏 😊

    3. RaSsI

      februar 18, 2010 at 8:34 am

      heeej Louise.. det er rassi... så er det snart skiferie og så skal jeg bage pizzasnagle... vi har lige bagt mine boller... det gik fint men vi havde ik noget grahamsmel :( ... men vi brugte lidt rug mel og hvidhvedemel...og far ville ha at der skulle en brødblanding i..men jeg ville ik have det så han tog lidt brødblanding i den ene skål... vi ses søs

      Svar

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2025 Louiogbearnaisen