One pot pasta er nem og hurtig aftensmad med alt i en gryde eller pande. Lækker opskrift med video på one pot pasta med chorizo, tomat og ost lige her.
20 minutter.
Og så er det bare at hive panden på bordet.
Dykke ned.
I en cremet omgang one pot pasta med chorizo, tomat og ost, som klarer selv den hårdeste mandag.
Faktisk er den mest min søndags-to-go.
Når weekenden har været spækket, køleskabet disker op med ..trætte rester og sofaen råber ekstra højt.
Frem med køkkenskabenes trofaste kammerater, dyk ned i fryserens rester og hovedet ind i køleskabets efter de sidste af ugens slatter.
Alt i en pande og så bare frem med gaflen.
#kæmpefan
Er du også det, så lad os lige hurtig suse over den her omgang af en one pot pasta.
One pot pasta med chorizo, tomat og ost
Jeg har brugt penne, men du kan bruge lige den form på pasta, som du har i gemmerne.
Jeps, så sænker du bare tilberedningstiden.
Nap et glas færdig tomatsauce - der findes et hav af gode saucer på hylderne i supermarkedet, som gør det nemt at lave one pot pasta
Ja, det kan du sagtens og det samme med parmesan, hvis du ikke er på det hold.
Yes, ingen problem, jeg er bare svært glad for madlavning på pande.
Ja, er du mere til pepperoni eller anden pølse, så brug den i din one pot pasta.
Hiv chorizo ud og til ¼ tsk chiliflager, 1 tsk paprika og ½ tsk hvidløgspulver for smag.
Flere nemme opskrifter med pasta
One pot pasta med chorizo, tomat og ost
DET SKAL DU BRUGE
- 1 pande
Ingredienser
- 50 g chorizo i skiver
- 250 g små tomater, halveret
- 3 dl tomatsauce
- 5 dl vand
- Salt/peber
- 2 tsk oregano
- 200 g pasta
- 0,75 dl madlavningsfløde
- 3 spsk revet parmesan, kan udelades
- 2 håndfulde frisk babyspinat
- 1 kugle frisk mozzarella
- Frisk basilikum
Sådan gør du
- Steg chorizoskiverne på en stor pande til de begynder at tage farve og tilsæt så de halve tomater. Svits dem med 30 sekunder.
- Tilsæt tomatsauce, vand, salt, peber og oregano til panden.
- Kom pastaen i saucen og rør, så pastaen er dækket med sauce. Kog det hele op og skru herefter ned til svag/medium varme og lad det simre til pastaen er næsten tilberedt (cirka 5 minutter længere end hvad pakken angiver af tilberedningstid når du tilbereder pasta sådan her)
- Tilsæt madlavningsfløde og parmesan og rør det godt rundt.
- Kom den friske spinat i panden og lad den falde sammen - cirka 1 minut.
- Bræk mozzarellakuglen i mindre stykker og fordel dem i panden. Drys med frisk basilikum og server straks.
Henriette
Jeg er ret nysgerrig på, hvad det er for en pande du bruger
Loui&bearnaisen
Hej Henriette
Det er en støbejernspande fra Ikea, som jeg har brugt her :)
Det har en del år på bagen, så jeg ved ikke om den stadig kan købes.
Mange hilsner
Louise