• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
Louiogbearnaisen
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Foto
  • Shop
  • Om
  • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • Opskrifter
    • Foto
    • Shop
    • Om
    • Kontakt
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • TikTok
  • ×
    Home » Kager og cookies

    Kanelsnegle i fad

    Af Louise | 23 Comments | Indlægget kan indeholde affiliatelinks (links markeret med *)

    Kanelsnegle i fad eller bradepande bliver lækre og snaskede fordi formen holder på fyldet. Opskrift på de bedste kanelsnegle i bradepande med masser af snasket fyld og ingen tørre kanter lige her.

    Sus til opskrift Print opskrift
    Kanelsnegle i fad opskrift på kanelsnegle
    Jump to:
    • Derfor skal du bage kanelsnegle i fad/bradepande
    • Ofte stillede spørgsmål til kanelsnegle i fad
    • Koldhævede kanelsnegle i fad
    • Kanelsnegle i form med creme
    • Flere opskrifter på snaskede kanelsnegle
    • Kanelsnegle i fad
    • Madfotografering og foodstyling

    2 måneder med stride kålsalater og utallige fastelavnsboller.

    Om 2 sekunder suser foråret ind med smart hverdagsmad og hippe hapere til både påske og konfirmation.

    Yup, jegstår der - med ranglede asparges, violer til overpris og røget laks op til begge ører.

    Forårets kunde-madbilleder er klappet og klar til at overmande dig med forår - sommersæsonen venter bag kameraet i næste uge.

    BONUS: Gratis madpakke-bog med mine 10 bedste madpakkeopskrifter og 4 ekstra til lækkersulten! Klik her og få e-kogebogen nu

    Så vi trænger til en klassiker efter foodstyling (forresten, du kan se min gratis guide til madbilleder her)

    Eller okay, jeg gjorde ;-)

    Sådan en heftig, snasket sag, som bare er ligetil.

    Ingen dikkedarer.

    Lækre, snaskede kanelsnegle - den ultimative klassiker.

    Kanelsnegle i fad opskrift på kanelsnegle

    Derfor skal du bage kanelsnegle i fad/bradepande

    Helt enkelt, så du ikke skal bøvle med en bageplade smurt ind i fyld.

    Godt brændt fast.

    Og bagepladen har været skæv. Bunden af ovnen sopper derfor også. I klæbende karamel. Men kanelsnegle skal jo spises varme! Du napper ovnen senere.

    Og glemmer det.

    Lige indtil de koldhævede boller bare skal have fuld blæs. Swussh, over på 250 grader opvarmning. 10 minutter og det stikker i næsen. Begynder at svie i øjnene.

    BONUS: Få mine gratis, professionelle skabeloner til din madplan! Klik her og få skabelonerne nu

    Rask gang ud i køkkenet. Et hiv i lågen og ...puuuf, hytten er nu indsmurt i røg af brændt karamel. Det samme med den bunke nyvasket tøj, du lige har lagt sammen på spisebordet.

    Og dit hår, som du har vasket og fønnet i 17 minutter i dagens anledning fordi, du har et møde om 1 time.

    Så.

    Det er her, du napper kanelsnegle i fad.

    Kanelsnegle i fad opskrift på kanelsnegle

    Ofte stillede spørgsmål til kanelsnegle i fad

    Kan jeg bage kanelsnegle uden æg?

    Ja, du kan godt lave opskriften uden æg, men ægget gør kanelsneglene ekstra bløde.

    Hvilken slags mælk?

    Skummet, mini, let eller sød - de dur alle sammen i de her kanelsnegle i fad

    Kan mælk erstattes af vand?

    Nej, det giver dig ikke samme resultat. Er du ikke på mælkeholdet, så vælg i stedet en plantebaseret mælk fx. mandelmælk.

    Hvad er maizena?

    Maizena er majsstivelse og dit hemmelige våben, som holder på fyldet. Har du ikke majsstivelse, så brug lidt mel.

    Kan jeg bruge varmluftsovn?

    Yup! Skru ned til 180 grader og hold øje - nogle ovnens varmluft kan udtørre brød og brænde fyldet.

    Dejen er ret klistret? Skal den være det?

    Jep, det gør kanelsneglene bløde og saftige - pas på, med at drysse for meget mel på bordet når du ruller dejen ud! Læs også guiden: Derfor får du tørt og kedeligt brød og boller.

    Hvorfor hæver mine kanelsnegle ikke?

    Din mælk kan have været for varm, så din gær er blevet slået omkuld. Eller din dej er blevet æltet for meget eller for lidt.

    Kan jeg bage kanelsnegle i springform?

    Ja, men du skal have fat i en stor form eller bage dem i to forme, så du er sikker på, de ikke hæver opad.

    Mine kanelsnegle hæver opad i en spiral i stedet for udad?

    De har ikke nok plads til at hæve. Det sker ofte, hvis du bager kanelsnegle i muffinsforme eller pakker dem for tæt i en bradepande.

    Kan de fryses?

    Ja, det kan det fint.

    Koldhævede kanelsnegle i fad

    Skal du bruge dine kanelsnegle til morgenmad eller brunch, så kan du også lave dem koldhævet, så det bare er at hive dem ud og bage om morgenen.

    Sådan bager du holdhævet:

    Brug 10 g gær og følg opskriften, men i stedet for at lade sneglene hæve anden gang, så dækker du dem til og kommer dem i køleskabet i op til 12 timer.

    Tag dem ud 1 time før, de skal bages og lad dem stå på køkkenbordet. Bag dem herefter, som beskrevet i opskriften.

    Kanelsnegle i form med creme

    Kan de bages med creme i stedet for kanelremonce, så de er som en morgenkage fra bageren? Jeps, det kan du sagtens og det smager også fantastisk!

    BONUS: Få min gratis, ultimative guide til bagning af kage, så du får det bedste resultat hver gang! Klik her og få guiden nu

    Sådan gør du:

    Lav dejen efter opskriften, men i stedet for kanelremonce, så fordel en tyk vaniljecreme på dejen og rul forsigtigt sammen, så du ikke klemmer creme ud igen. Bag efter anvisning i opskriften herunder.

    Du kan finde opskrift på min bedste hjemmelavede vaniljecreme her, som er den jeg altid bruger til fastelavnsboller og i andet bagværk.

    Flere opskrifter på snaskede kanelsnegle

    Du er vild med bagværk med kanel? Samme her og der er en hel bunke i arkiverne. Tjek de her ud:

    • Klassiske kanelsnegle
    • Kanelgifler
    • Kanelsneglekage bagt i form

    Kanelsnegle i fad

    Kanelsnegle i fad
    Kanelsnegle i fad eller bradepande, som er lækre og snaskede med masser af fyld og ingen tørre kanter. Spis dem som de er eller kom glasur på toppen.
    Print Email Pin
    Forb. tid20 minutter minutter
    Tilb. tid25 minutter minutter
    Hævetid3 timer timer
    Samlet tid3 timer timer 45 minutter minutter
    Antal: 12 stk
    Følg med på Instagram+175.000 følger Louiogbearnaisen på Instagram
    Undgå, at din skærm går i sort, når du bruger opskriften.

    DET SKAL DU BRUGE

    • 1 bradepande eller fad (her 20 x 30 cm)

    Ingredienser

    Dej

    • 25 g gær
    • 2 dl mælk, lunken
    • 1 æg
    • 1 æggeblomme
    • ½ tsk kardemomme
    • ½ tsk salt
    • 70 g sukker
    • 500-550 g hvedemel
    • 60 g smør, stuetempereret

    Fyld

    • 150 g smør
    • 200 g brun farin
    • 50 g sukker
    • 15 g kanel
    • 1 tsk maizena
    Opskriften fortsætter efter annoncen
    Opskriften fortsætter efter annoncen

    Sådan gør du

    Kanelsnegledej

    • Opløs gær i mælken.
    • Tilsæt æg, æggeblomme, kardemomme, salt og sukker og bland det hele godt sammen.
    • Tilsæt hvedemelet lidt af gangen og ælt dejen sammen. Skær smørret i tern og ælt det med ind i dejen. Dejen skal være smidig og glat, men må ikke blive tør.
    • Dæk skålen til og lad dejen hæve i cirka 1,5 time.

    Fyld til kanelsnegle

    • Pisk alle ingredienserne til fyldet sammen til en jævn masse.
    • Rul dejen ud til en rektangel på 30 x 50 cm.
    • Fordel fyldet i et jævnt lag på dejen.
    • Rul dejen stramt sammen til en pølse og skær ud i 12 ( eller 15) stykker.
    • Kom kanelsneglene i en lille bradepande (her 20 x 30 cm) med bagepapir. Der skal være ca. 1 cm mellem sneglene, så de kan hæve.
    • Lad dem efterhæve tildækket i ca. 1,5 time.
    • Pensl kanelsneglene med sammenpisket æg.
    • Bag dem i ovnen ved 200° (alm. ovn) i ca. 25 minutter til de er gennembagte.
    • Tag dem ud og server lune med glasur.

    Noter

    Kan fint fryses.
    Gå ikke glip af de bedste opskrifter Klik her og kom med på Louiogbearnaise-holdet, så bliver du holdt opdateret om nye, lækre opskrifter :-)

    Madfotografering og foodstyling

    Billederne er fotograferet med Canon EOS 5D Mark IV på C-stand, fotograferet i raw og efterbehandlet i Adobe Lightroom.

    Lær mere: 4 pro-strategier til bedre madbilleder

    Billede med kanelsnegle i fad

    1. Objektiv: Canon EF 50 mm f/1.8 | ISO: 200 | Lukketid: 1/200 sec. | Blænde: f/11
    2. Lys: Speedlight + 120 cm softbox + grid

    Billede med kanelsnegle

    • Objektiv: Canon EF 35 mm f/2 | ISO: 200 | Lukketid: 1/200 sec. | Blænde: f/8.0
    • Lys: Speedlight + 120 cm softbox

    Mere sulten?

    • Mandelkage
      Mandelkage med lemon curd
    • Citron brownies
    • Spiselige grankogler med Coco pops
    • Halloweenkage-med-spindelvaev-nem-kage-til-halloween
      Halloweenkage med spindelvæv

    Reader Interactions

    Comments

      Skriv en kommentar Annuller svar

      Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    1. Nadia

      februar 07, 2025 at 11:41 am

      Hej

      Tak for nogle dejlige opskrifter!
      Vi ligger inde med en masse marcipan. Kan man mon rive det i remoncen?

      /Nadia

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        marts 13, 2025 at 12:03 pm

        Hej Nadia

        Tusinde, tak, hvor er det dejligt at høre du kn bruge opskrifterne.
        Jeps, det være være rigtig lækkert!

    2. Tina Kimer

      juli 31, 2023 at 5:23 pm

      Hejsa

      Tror su man kan bytte smør i remoncen ud med Nutella??

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        august 01, 2023 at 10:53 am

        Hej Tina

        Jeg har ikke prøvet det, men jeg tænker måske du skal skifte brun farin ud med nutella i stedet og små beholde smør og sukker. Lad mig høre, hvis du prøver at lave kanelsnegle med nutella :)

        Mange hilsner
        Louise

    3. Tina Kimer

      juli 31, 2023 at 4:14 pm

      I remonce vel at mærke

      Svar
    4. Mie Bech Hanberg

      juli 20, 2023 at 4:34 pm

      Det er de lækreste kanelsnegle jeg længe har fået - eller bagt selv!
      Min ovn er lidt hurtig, så de fik kun 14,5 minut og blev både mushi og smagte skønt - og fyldte en hel bradepande.
      Mange tak :-)

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        juli 26, 2023 at 12:10 pm

        Hej Mie

        Tak, hvor er det bare dejligt at høre, du kunne bruge opskriften :)

        Mange hilsner
        Louise

      • Malene

        oktober 14, 2024 at 4:54 pm

        Hej!
        Din opskrift lyder så lækker. Jeg har problemer med min ovn på almindelig funktion, kan jeg bruge varmluft og i så fald, hvor mange grader?

      • Loui&bearnaisen

        december 08, 2024 at 1:00 pm

        Hej Malene

        Det kan du godt - skru ned til 175-180 grader varmluft :)

        Mange hilsner
        Louise

    5. Susan

      september 24, 2022 at 6:03 pm

      Hej Louise.Jeg vil sige dig tak for dine fantastiske opskrifter,hver og en fungere perfekt🌸

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        september 29, 2022 at 12:31 pm

        Hej Susan

        Tusinde tak for din søde kommentar - det er bare dejligt at høre og betyder rigtig meget :)

        Mange hilsner
        Louise

    6. Nat

      april 02, 2022 at 3:50 pm

      Hej Stinna

      Jeg skal lave din lækre opskrift til en fødselsdag. Er det muligt at lave dejen dagen før så man blot skal samle dem og bage i ovnen på dagen?

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        april 06, 2022 at 12:24 pm

        Hej Stinna,

        Ja, det vil du godt kunne, hvis du kommer dejen i køleskabet.

        Jeg har faktisk også prøvet for nogle månederne siden at samle sneglene og komme dem på køl til dagen efter. Så lige lade dem hæve 1-1,5 time time på køkkenbordet og så bage dem. Det fungerede også super godt 🙂

    7. Mette

      september 20, 2021 at 10:07 am

      Maizena? Det har jeg aldrig hørt før, hvad gør det?
      Mvh Mette

      Svar
      • Mette

        september 20, 2021 at 1:01 pm

        Nu så jeg, at du allerede har svaret på det, sorry

      • Louiogbearnaisen

        september 22, 2021 at 1:47 pm

        No problem - bare helt i orden :-)

      • Louiogbearnaisen

        september 22, 2021 at 1:42 pm

        Hej Mette,

        Det er et lille hemmeligt trick, som jeg har hevet ud af ærmet :-)

        Det holder på fyldet, så det ikke flyder ud af sneglene. Har du ikke majsstivelse, så brug lidt mel.

        God fornøjelse!

    8. Maria

      marts 11, 2020 at 9:29 am

      Når du skriver æg og æggeblomme.
      Så mener du et helt æg, både hvider og blomme + ekstra blomme ik? :-)

      Glæder mig til at prøve din opskrift!

      Svar
      • Louiogbearnaisen

        marts 11, 2020 at 11:33 am

        Hej Maria,

        Jo, det gør jeg :-)

        God bagelyst!

      • Anne Sofie

        maj 01, 2020 at 6:13 pm

        Det lyder lækkert, hvis jeg bager dem nu, i et fad, og de først skal bruges i morgen efter hvordan vil du så anbefale at opbevare dem? :)

      • Louiogbearnaisen

        maj 04, 2020 at 4:30 pm

        Hej Anne Sofie,

        Køl dem af og pak dem ind i evt. en stor frysepose eller madfilm. Så skulle de gerne kunne holde sig lækre uden at blive tørre :-)

        God bagelyst!

    9. Tina

      marts 06, 2020 at 6:24 pm

      Hej
      Vil gerne vide hvad du gør med kanelsnege når de har været frosset.

      Svar
      • Loui&bearnaisen

        marts 07, 2020 at 12:05 pm

        Hej Tina

        Jeg lader dem tø 80% op på køkkenbordet og så får de en tur i ovnen ved 180 grader i 8-10 minutter :)

        Mange hilsner
        Louise

    Primary Sidebar

    GØR SOM OVER 25.000 ANDRE

    Få opskrifter, guides og (vanvittige gode) tilbud på bøger og kurser.

    Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.

    Louise Lyshøj

    Louise - Louiogbearnaisen

    For dig, som er vild med nem mad og mundvandsløbende madbilleder - tilsat en god portion ord, uhøjtidelighed og mangel på løftede pegefingre. Er med på obligatorisk fredagskage, spandevis af kaffe og opskrifter, som er nemme og ligetil

    Gør som +25.000 andre og få det hele med →

    Populære opskrifter

    • verdens bedste Chocolate Chip Cookies - cookies opskrift
      The Best Chocolate Chip Cookies
    • Tortellini med soltørrede tomater, parmesan, spinat og kylling-4
      Tortellini med soltørrede tomater, spinat og kylling
    • pølsehorn
      Pølsehorn
    • banankage
      Banankage med chokolade

    Se flere opskrifter →

    Gratis video-masterclass

    Sådan vælger du det rigtige fotoudstyr, som begynder

    - 1 times tætpakket video-træning, så du kan tage blændende gode billeder med det rigtige fotoudstyr fra start.

    SE MED NU >>

    Footer

    ↑ Til toppen

    Kontakt

    • Kontakt
    • Services
    • Annoncering
    • Kursus

    Nyhedsbrev

    Gør som +25.000 andre og kom med på holdet!
    Få nye opskrifter, guides og sprøde tilbud.
    Klik her og tilmeld dig

    Info

    • Opdater privatlivsindstillinger
    • Cookie- og privatlivspolitik

    Copyright © 2025 Louiogbearnaisen