Aftensmad opskrifter
-
Sejfilet rullet med abrikos/tomatpesto og bacon
-
Helstegt kylling med smovs
-
Pasta med auberginepure
-
Ravioli med spinat, ricotta og basilikum
-
Afrikanskgryde
-
Porretærte med kartoffelbund parmaskinke og mandler
-
Fiskefileter i porresauce
-
Forårsruller med ko, gris og kalkun
-
Cremet rodfrugtsuppe med serranoskine og porrer, serveret i brødskåle
-
Rosenkålsfarsbrød med coleslaw og ovnbagte kartofler
-
Bruchetta med hvidløg, artiskok og serranoskinke
-
Små blomkålsgratiner og frikadeller
-
Vitaminbombe salat med marineret kalkunstrimler
-
Mormors mørbradfad med æbler
-
Luftig tærte med squash, løg og ricotta
-
Lakselasagne med spinat, tomat og fennikel
-
Boller i karry på indisk
-
Speltpizza med kartoffel, hvidløg og chorizo
-
Krydrede kartofler med spinat og lammestrimler
-
Lammeculotte med hvidløg/rosmarin og små kartoffelgratiner
-
Forårsruller og spicy asiatisk salat med ristede jordnødder
-
Vinterbleg spaghetti
-
Oksekødssuppe
-
Klassisk lasagne
-
Afrikansk fad med citrussalat
-
Italinsk kalkunbryst med pesto og bacon + marineret bønnesalat
-
Forårsruller med lynstegte grønsager og ris
-
Grove pandekager med mexicansk fyld
-
Aloo
-
Krebinetter (karbonader)
-
Kylling Tikka masala med raita og grove naanbrød
-
Grovdurum tærte med laks, spinat og dild
-
Ovnbagt fennikel med tomater, oliven, hvidløg og kylling
-
Cannelloniruller med tomatsauce, spinat og ricotta
-
Lakseburger med reje/dildcreme
-
Pizzabund med hvid hvedemel
-
Svinekam med fennikel, hvidløg og rosmarin + ovnbagte kartofler
-
Grov tærtedej
-
Karrysuppe med kylling og ris
-
Krydrede involtini